Astral 6236 Napisano Maj 2, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi cizme za devojku br.39/40 ako neko ima visak,neka ponudi na pp. Moze polovne dobro ocuvane ili nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam berik rejs nove cizme sa slajderima u crvenoj boji.Raja 0641425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rajo,super su cizme ali siguran sam probijaju nas budzet od oko 50€ trebao sam odmah da napisem,zaboravio sam hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam mislim jos jedne koje nebi probile vas budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To je ok,moze slike na pp,vise informacija nama (devojci) nisu potrebne cizme za neku opaku sportsku voznju mi vise volimo da krstarimo lagano al valja imati zasticene zglobove.. trenutno razmisljamo i o prelasku na tdm sa er5.. i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cizme kupljene,moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ste i gde kupili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...