medar 1 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: yamaha yzf750r Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi karburatori za yamahu yzf750r.Videla sam neke interesantne teme i savete na ovom forumu.Karburatori prelivaju i moraju da se zamene.Ukoliko neko ima neka se javi.Motor je 94 god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano April 28, 2015 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem na istom motoru, mada je kod mene bila i slavina. Cisto sumnjam da jos uvek ima, ali tada je imao Sasa_Nis mu je nick ako ne gresim, cimni ga, vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 28, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako samo prelivaju zasto bi ih cele menjao?samo íglice plovaka ili eventualno kucišta plovaka.mada mozda samo pravilno da se ušteluje nivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 28, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeee kolega...Pa to treba znati ili platiti majstoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medar 1 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: yamaha yzf750r Prijavi odgovor kao problematičan Taj problem je imao jos od kako sam ga kupila.Mnogi majstori su pokusali da nasteluju karburatore i nisu uspeli.Sada mi je motor kod Gagija(ima radionicu ispred Kragujevca).Njemu verujem.Inace motor trosi ulje,kompresija je zadovoljavajuca.Karburatori moraju da se zamene a sa Sasom sam se cula nema cele karburatore....Ne mogu i ne zelim da ga prodam u ovakvom stanju,inace je iako star model lep je i lak za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja imam te karbove u delovima.dva ili tri kómpleta,ajd vako 063697094.pa da to resimo ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medar 1 Napisano April 30, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: yamaha yzf750r Prijavi odgovor kao problematičan Ok.... da se resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...