banditkg 48 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan stigao stigao i narucio robu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast moj drug a i da znaš da sam pre dva dana otvorio sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Boze gledam ove vase slike u galeriji i provalim da moji drugari bili kod vas na skupu :o, ja sam se i zaboravio za to, jer nisam imao mogucnosti da dolazim tad. Evo ga moj kolega Paya (naravno desno na slici ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...