dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan U Subotu sobajle(zdravlje od boga) ide spontana organizacija lepe Enduro voznje na planinama Svrljiskog i Belopalanackog kraja. Ne radi se o ni kakvoj velikoj organizaciji vec o opustenoj hobi voznji po predivnim planainama i krajoliku koji obavija ovaj kraj. Svako ko je voljan i ima enduro motor bilo soft ili hard dobrodosao je na ovu voznju. Tacna relacija ne postoji kao zacrtana i osmisljena vec ce biti onako gde god vecina odluci... Ja i Jogi ce mo iz Bele Palanke preko planine i sela Gornji Rinj preci na Svrljisku Stranu,tacan put ne postoji tako da ce biti zanimljivo. Ostali dolze iz Nis:) i skup je u Svrljig:) sa juznjacki padez i nagalasak:) Ko god je siguran ili misli da hoce nek se ovde stavi na spisak: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus za organizaciju i poziv.... lepu voznju vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ZA SAD SIGURNI: Ja Zile-Pirot Jogi Misko Pit Radisa Svrljig a ko voli nek se prikljuci bice Lepo i nadamo se toplo vreme grehota da se ne iskoristi na pravi bnacin:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je i čiča Toma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce nas vreme posluziti, a ne sumnjam da nas Radisa sa.ekipom nece ugostiti i prirediti dobru zabavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce nas vreme posluziti, a ne sumnjam da nas Radisa sa.ekipom nece ugostiti i prirediti dobru zabavu... Garantujem dobru vožnju, dobre kobaje i na kraj kao šlag na tortu neizostavne go-go plesačice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan znaci i Cica Toma se pridruzuje,nema mu bude zima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan znaci cimeri sa kopaonika ovog puta u zajednickoj voznji...napokon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 8, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Super vam je akcija. Ja bi doš'o, al' mi neda žena ... jbg. Već je najavila neku akciju ... da ste dan ranije najavili, možda sam i mogao nekako da izvrdam ... Ipak postoji mogućnost da se makar skobimo, da se upoznamo i ispijemo po jednu na brzinu. Dokle planirate u Svrljiško da zađete i u koje ćete vreme otprilike tamo da budete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan mi iz B.Palanku i Pirot krecemo sobajle da bi preko Planinu presli u Svrljig, a tamo Radisa i misko Pit nas cekaju i krecemo u akciju negde oko 10h, ruta je odredjena i idese upravo prema Sokobanjsko-Zajacarski pravac...oko 100km dobrog enduro provoda,ja cu ovom prilikom da isprobam moje novo kljuse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Super vam je akcija. Ja bi doš'o, al' mi neda žena ... jbg. Već je najavila neku akciju ... da ste dan ranije najavili, možda sam i mogao nekako da izvrdam ... Ipak postoji mogućnost da se makar skobimo, da se upoznamo i ispijemo po jednu na brzinu. Dokle planirate u Svrljiško da zađete i u koje ćete vreme otprilike tamo da budete ? Ako sve bude kako treba, oko 12h bi trebali da budemo kod ribnjak u selo Labukovo. To drži tvoj zemljak Milan, tebi to najbliže a dobar je put, onako planinski. Ako se predomisliš možeš odma sa nama da produžiš a ženi kažeš cepio se pneumatik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je problem što moram ovde da budem oko ručka ... znači mogao bih nekako da se organizujem da izripim do Labukovo pre ili posle toga ... U svakom slučaju, zasad sam 70% siguran, ali gledaću da ispoštujem događaj. A ovo za pneumatik možda mož' da prođe kod mlađe žene, kod ove preko četres' neće da može ... Nego, imam jednu olakšavajuću okolnost, taj ribnjak u Labukovo, žena voli pastrmku inače ne bi' dobio ausvajs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 10, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava drugari ? Reče mi Žika danas kad smo se provozali po brdu da je jedan član vaše ekipe imao neki peh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 11, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Radisa je u problemu,zveknuo mu lancanik...a prazbici su i nema plana B:(,ali zato ja i Jogi cepamo obroncima svrljiskih planina skroz iznad Sicevacke klisure pa kako bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 11, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. reče Žile, al' ja nisam baš tačno upamtio ... ništa onda ništa ni od mene Vidimo se neki drugi put ... ide lepo vreme, biće prilike, a vama želim dobro zezanje i da, okačite neku fotku ovde da vidimo kako je bilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/roVWNWjDldMhttps://youtu.be/9zcJMYbO4C8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/roVWNWjDldMhttps://youtu.be/9zcJMYbO4C8 Na zahtev fanova, evo neki snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/Nk_lACe1BjU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. reče Žile, al' ja nisam baš tačno upamtio ... ništa onda ništa ni od mene Vidimo se neki drugi put ... ide lepo vreme, biće prilike, a vama želim dobro zezanje i da, okačite neku fotku ovde da vidimo kako je bilo ! https://youtu.be/W8RXglhOSvs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. reče Žile, al' ja nisam baš tačno upamtio ... ništa onda ništa ni od mene Vidimo se neki drugi put ... ide lepo vreme, biće prilike, a vama želim dobro zezanje i da, okačite neku fotku ovde da vidimo kako je bilo ! https://youtu.be/W8RXglhOSvs Ipak bolje snimak, sa malim zakašnjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ubav,ubav,ako bog da zdravlje 31.12 izjutra krecem putem Beograd - Bela Palanka(300km) na Xt-u,samo da ne bude jak minus,i 1.1.16 avantura moze da pocneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...