djole majstor 10 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Interejuje me koji se od ova dva motora bolje pokazao, da li Ktm ili Honda ? Koji je bolje kupiti ? Motor bih koristio za grad, a i za Off-road. Znam da je Ktm jaci, a honda slabija i hard enduro. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vec potpisujes sa Djole Majstor, trebalo bi da znas. KTM je pravi muski motor, a Honda je ulaznica u sektu... Ja vozim jedan od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 29, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je onaj koji nadjes ocuvaniji.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...