CedaVelja 1 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, zovem se Čeda, 28 godina i iz Beograda sam. Pre jedno 5-6 godina, 2 sezone sam vozio keeway uragana 50cc - najobičnije đubre ako mene pitate, otpadali su mi delovi po putu U međuvremenu sam se zarobio u kolima na raznim poslovima i nikako da sednem na neku mašinu. Najzad sam pre neki dan upisao za A2 i sad gledam šta da pazarim. Moj fazon je maxi, maxi i samo maxi Svaki tip motora ima neku svoju čar ali meni i mojim potrebama savršeno odgovara maxi skuter. Registrovao sam se da se informišem i pročitam neke korisne savete koji će mi pomoći u izboru mašine, a i da kasnije delim iskustva sa ljudima. U zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao i još bolje pobegao sa tih malenih točkića od 10". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Mart 22, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Rekao sam sebi sve ispod 250cc je prdavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...