hellena 60 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Boko fotografije moraš ti da napraviš, piše i u nazivu teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan sorry..........nisam procitao do kraja temu.evo jedne sto sam ja slikao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja nesto da stavim ,mada je slikano mobilnim tel. sony ericsson k800i.Kako da smanjim ove sa fotoaparata a da ne budu premale,jer kad ih stavim na 800x600 premale su nisu ko ove sa mob? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kobra, lepe slike. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna moja i necu Vas vise daviti Inace u pitanju su slike sa Zakynthosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Uvati me neka inspiracija u momentu i... idiJotom malo pokusao da zabelezim trenutak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Stevo, bravo Miso,vratiste temu na pravi kolosek !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 31, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Stevo, bravo Miso,vratiste temu na pravi kolosek !! Tek sam skoro provalio da postoji i ovaj deo foruma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel valja ovo nesto ljudi ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel valja ovo nesto ljudi ??? ??? 5+ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan 5+ ;D E sad ,ali hvala u svakom slucaju volim da slikam al nisam bas neki umetnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5+ ;D E sad ,ali hvala u svakom slucaju volim da slikam al nisam bas neki umetnik O ukusima se ne raspravlja,za mene su odlicne,a tebi ujedo podstrek za dalje bavljenje fotografiom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam je nasvirao u PS-u ali mozda ovako prodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A joj kakvo mesto za kupanje... ;D ;D ;D Ako nije tajna gde je slikana ova poslednja slika??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ,da Zakynthos-Grcka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Misa22- Druze jel moguce da ovako dobro izgleda slika ? Jesi je doradjivao u photoshop u ili? Kojim je aparatom slikano? Svaka cast=profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan *Misa22- Druze jel moguce da ovako dobro izgleda slika ? Jesi je doradjivao u photoshop u ili? Kojim je aparatom slikano? Svaka cast=profi Sto se tice aparata: slikano je sa Canonom 450 D, samo Canon moze da napravi ovakvu fotku. Salim se malo, i svaki iole bolji kompakt ce da napravi nesto ovako (ako nista razlika se skoro pa nece primecivati na ovako malim rezolucijama). Naravno, izgledace ovako nakon dodatne obrade. E sad sto se tice obrade: Svako ko se iole ozbiljnije bavi fotografijom ce svaku fotku bar malo doterati u photoshopu. Kod dokumentarnih, reportaznih, bar malo levels, curves za kontrast.. Kod portreta, modne fotografije, jos malo toga vise...Kod pejzaza ja recimo volim malo da opustim ruku. Tako da mi je ovde bas legao taj neki "dreamy look" da malo pojacam atmosferu koju zelim da prenesem. Pozdrav i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ODLIČNA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Sad kapiram ,moracu i ja malo da se pozabavim tom problematikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Septembar 7, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da naucim taj PS, da ako posle ubodem neku dobru fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...