abarth 175 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Originalna Ducati Corse turing jakna. Proizvođač Dainese. D-Dry tehnologija, vodonepropusna. Zimska postava koja se vadi. Protektori na laktovima i titanijumski na ramenima. Kupljena prošle godine. Nošena par puta, kao nova je, prodaje se jer mi je mala. Veličina je 54. Slikaću je sutra, sad ova slika sa net-a.Cena 360€mob.0641254846 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za neku veću, 56-58, turing Dainese, Alpinestars jaknu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 250€ , nije nošena u međuvremenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 220€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika. Ja sam visok 194cm/102kg. Poređenja radi kožna jakna, isto dainese, je veličine 58 i rukavi su isti kao na 54 koja je uža u struku. Ima i zimska postava posebno slikana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...