Tzr923 1 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima. hteo bih da sredim moj motor malo bolje za predstojecu sezonu. pa bi hteo da mi neko kaze da li bi bilo dobro staviti kn filter na yamahu tzr 125 (inace ima dvotaktnu masinu). koje bi bile prednosti a koje mane ako ih ima. hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena fabrickog filtera nekim vise protocnim za sobom povlaci niz drugih radova koji za amatera nisu ni malo jednostavni.Pre svega se ovo odnosi na zamenu dizni u karburatoru i kompletnog podesvanja istog.Lose podesen i sa neodgovarajucim diznama karburator pogotovo na 2T masini neminovno vodi do havarije agregata.Tako da su moje preporuke ne ulaziti u takav poduhvat bez odgovarajuceg znanaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...