bgboki 195 Napisano Mart 21, 2015 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Sale, prijatelju, ides na put o kome dosta ljudi sanja i razmislja. Hrabro u avanturu i mirne ruke. Uzivaj svakim predjenim km. Srecno !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 21, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio ti se vec vratio Stavljaj kahvu ujutro...bez mleka, posti se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 21, 2015 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Stavljaj kahvu ujutro...bez mleka, posti se Vidimo se na kahvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Javio Sale da je stigao u Sloveniju. Videćemo se za koji sat... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo prvo ukljucernje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo jutros Putnika! Pristižu sponzori i ostali gosti..... Popila se po koja za srećan put..... Meni je lično neverovatno kako se Sale uvek dobro spakuje bez obzira na dužinu i zahtevnost puta... Uvek tu ima još mesta... Ako putujemo zajedno uvek kod njega može da se nešto ubaci.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Realno, navigacija je kao žena: (Između ostalog) dve su malo, a jedna premalo.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Razredni je zabrinut za predsednika odeljenske zajednice.... Juniori ne .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i latentnih "BMWejaša".... Naročito sad posle Skupštine..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Prekaljenih entuzijata ali i pravih profesionalaca (Zsaritsch moto teile) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme. Precizan kao i uvek, u 11 časova.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put! Svako dobro! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 22, 2015 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe je otpratio Putnika do auto puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 22, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Odlične fotke Dejane! Stigao u Grosuplje i upravo se vratio sa večere na koju su me vodili Pavle(Nemo) i drugari motociklisti. Bili u maloj radionici u kojoj se prave predmeti od drveta. Oni to zovu "suva roba". Pavle će uskoro postaviti fotografije,a ja ću neke,možda već viđene od danas. Vidite šta je pravi drug! Njemu danas rođendan,a on meni donosi poklon. Karta sveta. Posebna! Kada obiđeš neku zemlju,samo zagrebeš i ona promeni boji. U prevodu,štikliraš. Ne znam samo kako da označim one koje sam prešao više puta na sve moguće načine. Biće još.... Čekamo Pavleta! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prva etapa je završena. Sale je stigao u Grosuplje, gde će sutradan uraditi servis. Većeras smo ga doćekali četvorica, da mu poželimo srećan put. Autom smo produžili za Ribnicu, da se pozdravimo sa još dva prijatelja i da razgledamo zanatski centar za obradu drveta. Pavle je, kao domaćin, održao predavanje o istoriji zanata u Ribnici. Slavko je legenda karnevala u Ribnici. Saletu pokazuje u što se sve pretvorila njegova grupa u poslednjih 20-tak godina Slavko nam je pokazao njegov bar u stilu ... Lagana večera uz bajkerske priče Sale, srećan put !!! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 22, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tura kroz jedan mali gradić u Sloveniji 40km južno od Ljubljane. Drugari,hvala za edukaciju o starim zanatima. Hvala za poklone! Hvala za večeru! Čim dođeteu BGD idemou "Mali Hrast" Željko ima tamoodlične veze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Mart 23, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čekam ja slovence, samo neka jave dan ranije da zakažem Aranđelovac. Sale, nekako još ne shvatam da si na putu. Sve se brzo dešava ali fotke sa ispraćaja su me malo otreznile i ubacile u onaj trip čekanja novosti sa puta. Juče smo otišli malo na Ušće i tamo nas Markokanac sačekao sa novim pričama. Vozi sigurno i brzo nam se vrati sa novim iskustvima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 23, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan -"Mogu i ja sa tobom u taj Maroko?Hocu da vidim kamile!- "Kada porastes idemo Ti i Ja zajedno.Vazi?"- "Vazi!Donesi mi registarske tablice sa nekog auta u toj Sahari i jednu kamilu!" 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 23, 2015 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Naš dragi globetrotter Sale je po planu stigao u Đenovu, ukrcao se i već uveliko plovi ka severnoj Africi. S obzirom da je signal trenutno loš, zamolio nas je da ukratko prenesemo šta je i kako je. Još jednom se pokazalo kako je svet mali: Da je Maroko relativno popularna destinacija za evropske bajkere nije ništa neobično. Ali da je u grupi nemačkih bajkera, svi na GS800, koji su se zaputili u neki kamp u Maroku, i jedan Srbin (kome je uzgred Boris Bizetic rođeni stric), to je i za Saleta, kako kaže, bilo pomalo neočekivano. Neće mu biti dosadno, to je sigurno. Od trojice Marokanaca sa kojima deli kabinu će sigurno dobiti i još po neki koristan savet za put. Sutra će poslati opširniji tekst i nove slike. Poželimo mu mirno more. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 23, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Iskrcavanje na tlo Afrike predvidjeno za sredu oko 16h...a onda krece prava avantura 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...