cika_dzoki 0 Napisano Februar 15, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan planira se kupovina motora, pa su u uzi izbor pala ova dva modela, zx10r 2005 i k5 1000. ako neko moze nesto vise da mi kaze o njima, za koji bi se odlucili itd.. bio bih zahvalan. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan GSX-R je te godine dominirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan K5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao vozac k7 1000 ne kao ljubitelj suzukia dajem svoj glas k5ici posto je to motor koji je najbrutalniji u toj seriji 1000 te generacije. Vozio sam ga nikad ga nisam licno posedovao posto kad sam prodao honcu cbr 1000rr trazio sam bas k5 ali ni jedan nije bio u dobrom stanju ili su bile cene nerealne pa sam odma uzeo k7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je K5 bio poslednji model koji nisu osakatili elektronskim ogranicenjima, tako da je i za sada pojam Suzukijevih Hiljadarki. S druge strane, ZX10R iz 2005. je motocikl najzahtevniji za voznju iz te generacije i klase, jer je imao brutalnu snagu, nervozno je ispoljavao, a gabariti i geometrija su mu bili na trkackom nivou, gotovo iskljucivo projektovani za stazu. K5 je u kompletu bolje pogodjen za "ljudsku upotrebu". Ako gresim, ispravite me, ali brzo, dok kolega ne ispazari spravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan U susti i jedan i drugi su dobri motori a ti gledaj da motor koji kupis bude u sto boljem stanju a ne gledaj performanse na papiru posto se papir ne vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je K5 bio poslednji model koji nisu osakatili elektronskim ogranicenjima, tako da je i za sada pojam Suzukijevih Hiljadarki. S druge strane, ZX10R iz 2005. je motocikl najzahtevniji za voznju iz te generacije i klase, jer je imao brutalnu snagu, nervozno je ispoljavao, a gabariti i geometrija su mu bili na trkackom nivou, gotovo iskljucivo projektovani za stazu. K5 je u kompletu bolje pogodjen za "ljudsku upotrebu". Ako gresim, ispravite me, ali brzo, dok kolega ne ispazari spravu. Tacno tako 2005. na testu motorcycle USA pobedio je i u street i race testu. A i sto pile kaze, vecina ne moze da iskoristi pun potencijal tako da gledaj onoga koji je najbolje ocuvani primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5502 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan K5 je toliko cest na ulici da kad prodje , ne dodirne me nista .... dok , kad se vidi zeka totalno druga prica ... K je kao golf 2 nekad ... gde god se okrenes suzuki - k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 15, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Ja znam za BMW K Za suzuki K još nisam čuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Ja znam za BMW K Za suzuki K još nisam čuo k1-9 2001-2009 a onda je pocela serija L0 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 15, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja to vrlo dobro znam ali model tog motocikla je GSXR a ne K! K je oznaka godine i odnosi se na svaki Suzuki. A možda čovek razmišlja da kupi Suzuki DL1000 VStrom K5? Da podvučem, Suzukijev R nije K nego je GSXR, gikser ili kako god. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7946 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam cuo u zivotu mome da se neko dvoumio izmedju ZX-10R i dl1000 to je toliko apsurdno, pa naravno da je mislio na super-sportski model suzukija.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje dobar prijatelj kawasaki zx10r 2005. Vlasnik je i mehanicar ,tako da je motor u savrsenom stanju. Od opreme yoshimura,ksenoni,MRA,BMC.REgistrovan. 4000 evra,nije fiksno. Evo ti kontakt pa se dogovaraj. Milan 063281000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jel se zna slucajno za ovu kawu da li je prodana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 4, 2016 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imaš broj telefona pozoveš čoveka i pitaš. Koliko ja znam motori se dosta teško prodaju, sem kada su ultra povoljni, tako da je vrlo verovatno da je još aktuelno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5502 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam cuo u zivotu mome da se neko dvoumio izmedju ZX-10R i dl1000 to je toliko apsurdno, pa naravno da je mislio na super-sportski model suzukija.. Zna on dobro sta sam ja mislio , nego ga tupi malo ... Ko da smo na poljoprivrednom forumu pa se ne razumemo ... Tema je k5 ili zx10 , naravno da sam mislio na gsxr k5 ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide Kawi..koji je bolji to je manje više..ali Kawa mi je mnoogoo ljepša.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...