Kiro 153 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Djusi uživaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Februar 28, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan KOOL ! Fala Kiro ! ;D Kolko mogu da primetim da je radjen na osnovi 999. cini mi se S ili R verzije. Nije lose, mada je malo vise u Streetfight fazonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan a jel se ono ispod istopio oklop od temperature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E razumes se u dukca, svaka ti dala. Jeste na osnovi 999s, radio ga je neki umetnik, inače zaludjenik za Dukati (hmmm, odakle mi je to poznato ;D ) Zove se Desmo Infinito.Sva mehanika je uglavnom zadržana, najveća promena je izduv... Hebeno lepo izgleda...Kolko li ga ceni? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan a jel se ono ispod istopio oklop od temperature Aha, od izduvne cevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Februar 28, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E razumes se u dukca, svaka ti dala. Jeste na osnovi 999s, radio ga je neki umetnik, inače zaludjenik za Dukati (hmmm, odakle mi je to poznato ;D ) Zove se Desmo Infinito.Sva mehanika je uglavnom zadržana, najveća promena je izduv... Hebeno lepo izgleda...Kolko li ga ceni? ;D Po tockovima bi i rekao da je 999s, mada mi se cini da prednja vila nije sa S, ko da je onaj Olins sto ide na R. mada... Nema veze. Moram da priznam da ga je jako lepo sredio. Mada je vise pravljen za pokazivanje jer moram da primetim nedostatak farova, stopaljki i pokazivaca pravaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Il je za pokazivanje ili za stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nije mi nesto. Kao da mu fale neki delovi. Sto kaze neko pre mene, kao da se topio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Uf, dobra makina... Skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Februar 28, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se samo rep. deluje mi nekako ko sa proslogodisnje Honde iz MotoGp-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shta fali Hondinom repu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, ja tu nista ne bih menjo'! Ko' da je mene pitao kakav zelim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I nije bas nesto posebno, lepse mu stoji onaj originalni oklop. Nekako mi izgled vuce na Japanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto mu jos i klipove i radilicu nevidimo. A te cevi, kao da se neki varioc igrao. Sav je supalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno lep pokusaj,samo se vidi dosta japanski uticaj ali rep ga izdaje .Sve u svemu trojka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 29, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan iako ne volim sportske motore preterano, ovaj mi je prelep po meni tj. po mom ukusu jedan sportski motor treba da izgleda bash ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto mu jos i klipove i radilicu nevidimo. A te cevi, kao da se neki varioc igrao. Sav je supalj. Jeste on supalj i mozda je kao da se neko igrao ali ipak ima jaci ram od bilo kog japanca... Jaoo KAWA nemoj opet da zapocinjemo onu temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, malo vise stretfight ali gume mi govore da provodi dosta vremena i na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dukati je dukati!!!kakav god bio!to je vrh ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto mu jos i klipove i radilicu nevidimo. A te cevi, kao da se neki varioc igrao. Sav je supalj. al taj suplji motor kosta ko 3 tvoja motora,i priznatiji je u svetu od tvog,,,i bolji naravno,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cak Noris vozi Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 1, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cak Noris vozi Ducati. Damn, ovoga se nisam setio. Ne oborivi argument ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto mu jos i klipove i radilicu nevidimo. A te cevi, kao da se neki varioc igrao. Sav je supalj. al taj suplji motor kosta ko 3 tvoja motora,i priznatiji je u svetu od tvog,,,i bolji naravno,,, Ma moze da kosta i 10 puta vise, nije cena merilo lepote! Druze, a ko pominje moj motor? Nemoj da se vredjamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...