Kudi 70 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Psa spasavam od uspavljivanja jer vlasnica zbog bolesti ne moze da brine o njemu. Pas ce biti preveden na novog vlasnika. Druzeljubiv je, zdrav, mlad, poslusan, cist... 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Februar 12, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Još neki detalj... Inače najlepši pas na svetu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 12, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan lepotan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Februar 12, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan daj neki kontakt, zainteresovan sam, tačnije, moj brat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt 065 9744 304 Pozovi ako si zainteresovan ili mi pusti poruku ovde. Pas je kod mene ,a kad neko dodje po njega bice preveden na novog vlasnika uz prisustvo vlasnice na koju se pas vodi. Mene slusa od prvog dana i bolje se slazem sa njim nego sa moja dva psa koja sam odgaio od 2,3 meseca starosti Nece cak ni da se olaksava u boksu gde ga drzim nego tek kada ga izvedem u setnju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Februar 12, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ok, poslao sam fotke bratu. Njegova decenijska želja je da ima malamuta. A ima uslove, tako da bi taj pas uživao. Samo ograđeno dvorište oko kuće sa svim propratnim stvarima jednog "ranča" je 50 ari. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Samo jos ako je dobro ogradjen i uzivace i on i pas. Mada je mene prvo vece kada sam ga nasao pratio svugde bez povodca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pas je nasao vlasnika, hvala svima na interesovanju 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 12, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan svasta,pa sto bi ga uspavali ako je zdrav i nista mu nefali?? za to postoji azil... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnica je htela da da u azil ali azil nije hteo da privati. A kada bi video kakav je azil u Loznici mozda i bolje. Inace obicno rasne pse iz azila udomljavaju oni iz zastite zivotinja. Odstrane testise/jajnike, udomljavaju i dobijaju naknade... Tako sam cuo... Ona je psa dala jednom liku, posle saznam od njega da je pas kod njega bio 2 min pa je onda on dao drugom, a od veterinarske ambulante saznam da psa hvataju po gradu cesto... Tako da je i tog treceg boleo ... za psa. I sinoc se pojavio jedan mlad momak kog je nasla vlasnica na kojoj se pas vodi preko prijatelja i nadam se da ce se on brinuti o njemu kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E, bravo za akciju. Svaka cast. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 15, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim ovu pricu iz dva razloga. Spasli ste predivnog psa a drugo sto je sve uradjeno jako brzo. S druge strane bih zamolio bilo koga ko bude imao stene ovog psa da me kontaktira, vec jako dugo zelim da imam ovu rasu. Nazalost nisam na vreme video post ali mi je drago da je pas udomljen. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Februar 18, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim ovu pricu iz dva razloga. Spasli ste predivnog psa a drugo sto je sve uradjeno jako brzo. S druge strane bih zamolio bilo koga ko bude imao stene ovog psa da me kontaktira, vec jako dugo zelim da imam ovu rasu. Nazalost nisam na vreme video post ali mi je drago da je pas udomljen. Pozz +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...