Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjam ALJASKOG MALAMUTA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Psa spasavam od uspavljivanja jer vlasnica zbog bolesti ne moze da brine o njemu. Pas ce biti preveden na novog vlasnika. Druzeljubiv je, zdrav, mlad, poslusan, cist...

post-17577-0-21138800-1423741548_thumb.jpg

post-17577-0-48376100-1423741549_thumb.jpg

post-17577-0-04488200-1423741553_thumb.jpg

post-17577-0-39593500-1423741556_thumb.jpg

post-17577-0-53666600-1423741559_thumb.jpg

post-17577-0-18131700-1423741561_thumb.jpg

• Podržavam 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Kontakt 065 9744 304

Pozovi ako si zainteresovan ili mi pusti poruku ovde. Pas je kod mene ,a kad neko dodje po njega bice preveden na novog vlasnika uz prisustvo vlasnice na koju se pas vodi. Mene slusa od prvog dana i bolje se slazem sa njim nego sa moja dva psa koja sam odgaio od 2,3 meseca starosti :) Nece cak ni da se olaksava u boksu gde ga drzim nego tek kada ga izvedem u setnju...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

ok, poslao sam fotke bratu. Njegova decenijska želja je da ima malamuta. A ima uslove, tako da bi taj pas uživao.

Samo ograđeno dvorište oko kuće sa svim propratnim stvarima jednog "ranča" je 50 ari.

• Podržavam 1

Odlicno. Samo jos ako je dobro ogradjen i uzivace i on i pas. Mada je mene prvo vece kada sam ga nasao pratio svugde bez povodca

Vlasnica je htela da da u azil ali azil nije hteo da privati. A kada bi video kakav je azil u Loznici mozda i bolje. Inace obicno rasne pse iz azila udomljavaju oni iz zastite zivotinja. Odstrane testise/jajnike, udomljavaju i dobijaju naknade... Tako sam cuo... Ona je psa dala jednom liku, posle saznam od njega da je pas kod njega bio 2 min pa je onda on dao drugom, a od veterinarske ambulante saznam da psa hvataju po gradu cesto... Tako da je i tog treceg boleo ... za psa. I sinoc se pojavio jedan mlad momak kog je nasla vlasnica na kojoj se pas vodi preko prijatelja i nadam se da ce se on brinuti o njemu kako treba. :)

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Moram da pohvalim ovu pricu iz dva razloga. Spasli ste predivnog psa a drugo sto je sve uradjeno jako brzo.

S druge strane bih zamolio bilo koga ko bude imao stene ovog psa da me kontaktira, vec jako dugo zelim da imam ovu rasu. Nazalost nisam na vreme video post ali mi je drago da je pas udomljen. Pozz

• Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

Moram da pohvalim ovu pricu iz dva razloga. Spasli ste predivnog psa a drugo sto je sve uradjeno jako brzo.

S druge strane bih zamolio bilo koga ko bude imao stene ovog psa da me kontaktira, vec jako dugo zelim da imam ovu rasu. Nazalost nisam na vreme video post ali mi je drago da je pas udomljen. Pozz

+1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja