Ontwykende 52 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam... I pitam se... Kad li ce sledeca pauza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kako bi Laki prosao da ga ja nisam branio. Kad te Techa brani nemas sta da brines. Samo se scucuris i sacekas da prodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama, ja sam dobio zabranu izlaska do daljneg,jer sam dosao posle 24.oo.Vidimo se jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ako je ovo testament, pisi MZ-a meni ! Da dodjemo kao kad smo bili klinci da je molimo da te pusti napolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 251 i MZ TS 150 su Lakijevi,a za TDM ce se dogovorimo.Prvi suv dan,svi na ljubimce i kod mene da me vadite,pa na dijetalnu ishranu slaninica, cvarci, kobasice, pecenicei dimljena curetina,sve domaci u mojoj izvedbi.I zaboravih, pivo. primamo i ostale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, pa zar ne znas koji je najbolji nacin da se umilostivi zena? v v v v v v v v v v v v v v v v NE, NIJE TO STO STE VI BEZOBRAZNI POMISLILI - PRAVI ODGOVOR JE: ODVEDES JE U KUPOVINU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Laki ovo sto smo mi neki pomislili je jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ma sve fazone sam primenio.Nista ne pomaze,ni skupo ni jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Niste shvatili: u kupovinu, ali kod Luckya u butigu I svi srećni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Uspelo je,u kombinaciji jednog i drugog.Slobodan sam,privremeno. Dobio sam nanogicu,ali jbg bolje ista nego nista.Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Niste shvatili: u kupovinu, ali kod Luckya u butigu I svi srećni Iskreno receno, nisam mislio kod mene, nego u neku skupu juvelirnicu, ali kad se vec nudis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, cvrc, a taman sam se ponadao ETZ-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jel to znaci da otpada ono za rostilj i druzenje ispod Avale...? Mora da je Ana popustila kad je videla koliko si sve ljudi zvao... Jos ako si joj rekao da svi jedu kao Bane, onda je sasvim razumljivo sto si dobio izlaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Skup ispod Avale tj.kod mene kuci jos uvek vazi,i klopa vazi.A broj ljudi je nebitan.A niko ne jede kao Bane (Stanebane). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Skup ispod Avale tj.kod mene kuci jos uvek vazi,i klopa vazi.A broj ljudi je nebitan.A niko ne jede kao Bane (Stanebane). Stane je na dijeti al zato Bane jok nije Deder narezi malo ćuretine i gude eto me popodne na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan E, cvrc, a taman sam se ponadao ETZ-u... Jel si planirao i muzej da pravis Sta ce ti taj lepotan... Kad ti onako prelazis na citroene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 6, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, u slast bi ga vozio da me podseti na mladje i (mnogo) ludje dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Eh... Eto... Sad ce i mene da uhvati nostalgija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eh... Eto... Sad ce i mene da uhvati nostalgija Dacu ti Andjelin trotinet ,da se podsetis na stare dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Eh... Eto... Sad ce i mene da uhvati nostalgija Dacu ti Andjelin trotinet ,da se podsetis na stare dane Pazi sta si obecao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 7, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ova tema treba da dobije nazim TDM okupljanja i druzenja... A ona stara da ostane TDM voznje... Ali kako god Kralj pauza kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 2, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A jel smem ja ovde da pisem bez brisanja postova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano April 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Bilo bi dobro kad bi mi neko pomogao oko pronalaženja ove plastike ispod rezervoara, trebaju mi za obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Tesko... Meni je na jednoj pukao onaj deo sto ide kao zabica sa gumom a na drugoj mi je pukao kod srafa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...