djura 28 Napisano April 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cale, ma jebes novine. I onako to sve znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem sa Djurom. Pretpostavljam da tamo imate mnogo bolje casopise nego mi ovde a i ti se cesto sreces sa motorima i novim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 19, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan covek je bre nostalgiccar...daleko je to ljudi... nije samo zbog casopisa no i zbog slova, slika, cirilice, latinice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi tvoju adresu na mail so.mxlemes@neobee.net pa cemo ti mi slati po dva broja gratis , jel se slazez sa tim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 19, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo jako lepo :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast Motobike. Sad me sramota :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano April 20, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma netreba da te je sramota ,mi smo ljudi koji volimo motore ponekad vise nego sebe zato ocekuj postara ,znam da imas tamo mnogo bolje ali nepredajemo se mi ,sticemo mi njih za par godina pa mi smo njih i u ratu pobedili bar su tako rekli na tv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 20, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan wow! Ala si ga sad udesio, svaka ti cast MOTOBIKE:) :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 20, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi broj sam prelistao na kiosku, nasmejao se i rekao hvala ali ne hvala. Ponukan boljim kritikama sa foruma juèe sam pazario 2. broj. Razlika je drastièna, samo tako nastavite. Komentar slika lošije rezolucuje, štamparske greške i cenu od 200din ostaviæemo za 3. broj :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano April 20, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi Cale mogao da se oduzi nekim tekstom Ipak je Cale hodajuca enciklopedija o motorima :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 20, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi Cale mogao da se oduzi nekim tekstom Ipak je Cale hodajuca enciklopedija o motorima :fcab: To nije nikakav problem. Pisem i po zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...