gavrela 950 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugari, guglajuci slucajno naleteh na forum i odlucih da se registrujem jer deluje jako zanimljivo i verujem da mogu dosta da naucim od drugih clanova, a i oni od mene . Imam 23 godine, dolazim iz Valjeva, motor vozim 8 god i odlucio sam da je vreme da predjem na neku ozbiljniju masinu pa sam tako i zavrsio ovde sa vama, naravno pregledacu teme prvo pa cu svoju otvoriti u odgovarajucem podforumu u potrazi za nekim odgovorima. Nadam se da cemo se dugo druziti, pozdrav. o/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 1, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 1, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...