tindirbp 289 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je prednja plasika od aprilije atlantik 500,iznad fara cini mi se da stoji,crne je boje nije izgrebana,takoreci kao nova,kome treba eto mu je,samo postarinu nek plati 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 31, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna meni kolega.ko ponuda vazi poslacu adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna meni kolega.ko ponuda vazi poslacu adresu ode maska "bobi moto",daj adresu saljem u pon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...