matrix92 1 Napisano Januar 24, 2015 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Zanima me gdje mogu da kupim SWITCH RUBBER za suzuki GSX-R ? Nasao sam na par stranica na internetu ali mi i nije pouzdano kupovati preko njih jer samo sam par puta kupovo nesto na EBAY.com a taj dio nema tamo da se nadje. To dugme se nalazi pod rednim brojem 3 na drugoj slici . Part.No. 3412439G00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 28, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve podatke, a jesi li pokusao sa ovlascenima za Srbiju? Ako jesi, a oni to nisu u stanju (nije bitno iz kog razloga), sto se mene tice mogu da zatvore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan 0641117173 Joca Profimoto-Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrix92 1 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Banjaluke sam, otisao sam u ovlasteni servis Suzuki i nasao sam kod njih jedno dugme 10 eura. Hvala na pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...