kuglica14 136 Napisano Januar 18, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Hornet 99godište. Na početku zamenjeno ulje, sezone stavljene nove gume, prednjametzeler sportec m3, zadnja michelin pilote power 2ct,nov rezervoar (starizarđao), ugrađen podmazivač lanca ,zamenjeno kočiono ulje, tapacirano sedište, novi lancii lančanici, nove zadnje sinter pločice , prednje još nisu ugrađene stoje ukutiji (idu uz motor). Utičnica 12 V, alarm,nov regler (joška temerin),slajderi( raja mladenovac), fabrički alat za hondu. Stavljen puig vizir iz louisa, sinhronizovanikarburatori, ugrađen orginalni nosač kofera kappa sa koferom kappa od 48 lit. Led stop i pozicija u koferu. Uz moto ide i novo ulje bardahl započetak sezone. Cena 2100 eura Zamena isključivo za Hondu VFR 800 uz moju doplatu. telefon : 0658141418 image upload with preview photo hosting sites Promenio Januar 18, 2015 član kuglica14 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Januar 18, 2015 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 600 ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da 600 ccm , izvinjavam se što nisam napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan odustalo se od prodaje može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Januar 27, 2015 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na neki način mi je drago što si odustao. Mnogo lep motor, mnogo truda i ljubavi uloženo a i kolor kombinacija mi se mnogo svidja. Drugar ga ima, vozio sam je mada izgledam smešan na njegu zbog mojih gabarita ali ide kao vetar. U zdravlju se vozio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , pozdrav i sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...