nemanjaizsapca 1 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri,nov sam na forumu pa da se predstavim :zdravo: Zovem se Nemanja dolazim iz sapca. Motor sam kupio skoro rec je o Qingqi-U 125 10v i to mi je prvi motor. Jos odavno pratim ovaj forum i mislim da je prava stvar za mlade bajkere kao sto sam ja koji ne znaju mnogo i tek uce Tacno zaboravio sam da kazem imam 16 godina,nadam se lepom druzenju i korisnim savetima pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8524 Napisano Januar 18, 2015 Solo Rider, 3231 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan i pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao na stranice foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...