Jurke 2 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi i pomaže Bog! Bojan iz Novog Sada, registrovao se jer mi treba pomoć oko dimenzija guma za atv/quad jer imam problema oko toga Inače nemam motor, volim 4 točka, najviše Alfa Romeo koji i vozim Nadam se lepom druženju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo druzenje kad si lepo napisao da si se registrovao zbog dimenzija guma. Pri tom si ljubitelj automobila a ne motora,a ovo je forum za ove druge. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jurke 2 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U prijatelju pa čemu odma' napad? Nisam rekao da mrzim ni motore ni bajkere, ne znam čemu takav ton?! Malo smiri loptu Forum služi i za pomoć, nije mi ovo prvi, a većina forumaša je uvek spremna pomoći u vidu saveta kad zatreba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 16, 2015 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pomaže Bog mi ti ne trebamo, pitaj Njega 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Januar 16, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno . Registrovao si se i predstavio kako treba. Postavi to pitanje na nekom od podforuma gde se o tome diskutuje i ako neko zna pomoćićeti, mada ni ja nisam video neke teme o Qudovima kod nas na forumu dvotočkaša . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi mene docekaki na forunu alfa romea da se predstavim. Cao, ja sam taj i taj. Nemam automobil , zaljubljenik sam u motore. Imam problem sa traktorom pa sam se zato registrovao. Nadam se dobrom druzenju. I btw ne mogu da povisim ton, tona nema jer ja kuckam a ti citas. Tako da ti sam smanji ton kad citas. Niko te nije napao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 16, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pomaže Bog mi ti ne trebamo, pitaj Njega :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan E Jurke pozdrav za tebe, takvi su ti bajkeri, odmah će da te potkače. šalim se naravno, malo ti je pogrešan pristup ali doće to sa vremenom, kao što ti reče Jasminko slabo ovde ima ljubitelja kvadova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jurke 2 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @gavrolini Probaj, sigurno ne tako kao ti, Miloš i Branko mene @jasminko Hvala ti. Nisam tu da zloupotrebljavam forum, zbog oglasa i sl. @viper De si Alfisto! Nema te 100 godina! Objasni pojedincima šta je domaćinsko ponašanje na forumu Pristup mi je bio skroz iskren, ali jbg, mnogo je nervoze danas međ' ljudima, a i bezobrazluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg zima je, ti bar treba da razumes jer mi ne vozimo jer je hladno a alfa ne pali iz istih razloga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao, dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...