mika 3 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne kupite recimo 10 istih Motorola i motorista u sredini da bude predajnik neke snage-dometa do 10 kilometara stim sto on mora da nosi valjda neku antenu i svi ste u vezi i to se lepo cuje i nikoga ne smetate.Mi tako radimo na biciklistickim trkama.Samo ja nisam majstor za to i neznam kako se to namesta ali znam da to radi odlicno. Imam i telefon od majstora iz BG koji to nama namesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan motorista u sredini da bude predajnik neke snage-dometa do 10 kilometara stim sto on mora da nosi valjda neku antenu i i ponekad da svetli u mraku i da ima samo zensku decu... pa to zrachi choveche!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 18, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan posto je dexter najveci, njemu cemo da damo RUP stanicu od 20kg na ledja i nemacki slem, a na slem antenu od 2 metra da nam bude repetitor i svetli u mraaku...ma daaaaaaaaaaaaaaajte.... male stanice su zakon. 2 motorole, 2 fabricka vox handsfree sistema za 200 eur i udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je zanimljiv. Nisam siguran' date=' verovatno si mislio na PTT funkciju. Ona ne funkcionise kao na stanicama. PTT mora biti podrzano od operatera mobilne telefonije jer sve opet ide preko predajnika tako da je to u slucaju nase zemlje neupotrebljivo.[/quote'] Hmm, mislim da sam procitao da pored toga ima i obicnu toki voki funkciju do nekih 500 metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 4, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ala dizem teme iz mrtvih... I, sta ste na kraju zakljucili, koje uredjaje kupiti da bi svi mogli da komuniciramo normalno? Video sam one uredjaje u Sniper-u, u Prizrenskoj. Mislim da su oko 50e, sa sve VOX funkcijom. Sta kazete na to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Stigla komunikacija :gitarista: Dosta sam razmisljao na ovu temu i evo rezultata Kad god imate ovakvu vrstu dilema, moja je preporuka...uzimaj samo provereno i firmirano & nema da se zaj..es Djura i Svaba trose isti ovakav i kazu da su vise nego zadovoljni. A ako su oni zadovoljni-mora da valja :klackalica: Uredjaj ima 15 kanala, domet od 5 milja, mogucnost aktivacije glasom, mogucnost prikljucenja mobilnog, navigacije,radija i MP3 muzike (ja sve to imam u mobilnom) itd. Interkom sa suvozacicom. Montira se lako i bez ikakvog budzenja i busenja (mikrofon i dva zvucnika po kacigi). Ja sam dobio i kit za full face i flip up kacigu, kucni punjac i kit za punjenje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ti sve moras da imas kao mi, a? Jel smo mi tvoji idoli, a? Priznaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A ti sve moras da imas kao mi' date=' a? Jel smo mi tvoji idoli, a? Priznaj...[/quote'] Ne, ne neveruj u Idole.... :muzbend: I nemam sve isto...nemam spondilozu, isijas, kamen u bubregu, demenciju, eserihiju...itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostalo to zadovljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostalo to zadovljstvo? Mislim da me je kostalo oko 450$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Februar 7, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... za te pare si mogao da iznajmis dve plavuse. Jednu bi stavio na svoj motor a drugu na motor sa kojim zelis komunikaciju i onda bi one vikale iz sve snage. Pored toga bi ti davale i masazu (ledja, nemoj previse da ocekujes za $450) dok se vozis. Da li moze taj tvoj chaterbox mozda da masira, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovako je to izgledalo kod mene na gajbi pre godinu dana pred put za Monako... Sistem kosta, ali i radi. Doduse o deklarisanoj razdaljini od 5mi nema govora (realno je to negde do 2km) Nema shuma, skoro savrsen kvalitet cak i pri brzinama vecim od 180km/h (dobro Smajser se toliko brzo ne vozi ni avionom, tako da njemu to ne pravi neku razliku). Ja cak ovo i nisam probao kako radi u direktnoj komunikaciji sa suvozacem (uvek sam pricao radio vezom sa Svabom). Pretpostavljam da je jos bolje. Moja topla preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... za te pare si mogao da iznajmis dve plavuse. Jednu bi stavio na svoj motor a drugu na motor sa kojim zelis komunikaciju i onda bi one vikale iz sve snage. Pored toga bi ti davale i masazu (ledja' date=' nemoj previse da ocekujes za $450) dok se vozis. Da li moze taj tvoj chaterbox mozda da masira, a?[/quote'] Plavuse sa kojima se ja druzim, ne bi za ove pare ni zdravo rekle.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se druzis onda s njima kad ti ne kazu ni zdravo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se druzis onda s njima kad ti ne kazu ni zdravo?! Jednostavno, da im vise od $450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 7, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se druzis onda s njima kad ti ne kazu ni zdravo?! pa jel vidis sta mu je u avataru ??? Sto se tiche chater boxa,,,kunem se u njega...obavezan je specialni mic...kosta valjda 50-80-$$ vise ali sa otvorenom kacigom na 120+++kmh probao sam i radi...nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari..koje pri tom i ne rade...OVO RADI IZUZETNO DOBRO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 7, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ smajser: "Interkom sa suvozacicom" sto znaci da nepostoji komunikacija sa suvozachem :baeh: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se druzis onda s njima kad ti ne kazu ni zdravo?! pa jel vidis sta mu je u avataru ??? Sto se tiche chater boxa' date=',,kunem se u njega...obavezan je specialni mic...kosta valjda 50-80-$$ vise ali sa otvorenom kacigom na 120+++kmh probao sam i radi...nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari..koje pri tom i ne rade...OVO RADI IZUZETNO DOBRO...[/quote'] ma komunikacija je ekstra stvar i jako korisna u voznji ...ako nista drugo da se ispricas kada se zabijes u guzvu...Dane i ja smo imali neku jeftinu varijantu ali ne redi preko 80km/h,nema filter koji bi odvojio sum od korisnog signala...onda sam pomisli da je najbolje kada bi se nasao neki mikrofon koji skida glas sa glasnih zica(bisam bio u tenku ali kazu da tenkisti to imaju).dakle nakacis na vrat i nema suma ama bas nikakvog...ali super je da se zna za ovako nesto ,ako zaista tako dobro radi onda i nije tako skup... izmedju ostalog ako neko kupuje onaj koji ima u Luisu da zna odmah da ne vredi nicemu preko 80km/h...ako hoces da se razgovaras na vecoj brzini onda moras da se otvoris jos malo...ali i taj obican komplet cini mi se da kosta barem 120eur,ili ti pola od ovog Smajserovog a uz to ne radi i nervira te ceo put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..onda sam pomisli da je najbolje kada bi se nasao neki mikrofon koji skida glas sa glasnih zica ovo ima da se kupi. Ima ga neki Chalin drug, ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Februar 8, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan To sto tenkisti koriste se zove laringofon ali nisam nigde video sistem za motore koji radi na tom principu. Imate ovde jedan zanimljiv test slicnog sistema kao sto je njihov, to radi ocigledno odlicno. http://www.starcom1.com/trackdemo.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan To sto tenkisti koriste se zove laringofon Shlemofon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Februar 8, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ili po domacinski, shlemofon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ili po domacinski' date=' shlemofon [/quote'] Imam te mikrofone skinute sa shlemofona pa ako nekome treba - poklanjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Februar 9, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas zanimaju "šlemofoni" za motocikliste, pogledajte na http://www.throat-mic.com/. Izbor je veliki a cene nisu bezobrazne kao za ChatterBOX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ..onda sam pomisli da je najbolje kada bi se nasao neki mikrofon koji skida glas sa glasnih zica ovo ima da se kupi. Ima ga neki Chalin drug' date=' ako se dobro secam[/quote'] Franc,znaš ga i ti dobro!Laringofon (motorola) koji je on kupio ne valja ništa! :cry: A ja osobno sam protivnik tih "veza",ali tko sam ja ... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...