yamaha_r6 0 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan yamaha r6 2001god,mane i sta se mora najvise gledat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 13, 2015 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Yamaha u pitanju moras sve da pregledas i oslusas Mane:Pa samo ime motora ti kaze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ti si sahranio jedno pet do šest yamaha pa tako iskusno daješ dijagnozu. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda covek misli konkretno na R6, kod tog motora sve treba da gledas, jer ga vecina uzima da bi se izivljavala, a nema pare za R1. Ako ne misli na konkretno R6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 13, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan menjac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 13, 2015 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetan motor se tesko sahranjuje Samo opusteno,malo sale nije na odmet. Ima drugar bas taj model i oce malo da zeza menjac na tom modelu.Ako si u mogucnosti skupi jos love pa kupi onu iz 2003 jer ces izbeci samim tim karburator... Fino motorce,mada povedi nekog iskusnog sa sobom da ga oslusa i pogleda jer se takav motor uglavnom malo vise lozi jer i sluzi za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda covek misli konkretno na R6, kod tog motora sve treba da gledas, jer ga vecina uzima da bi se izivljavala, a nema pare za R1. Ako ne misli na konkretno R6 Ista situacija i ca vlasnicima cbr 600 r,jer se nema para za 1000r pa mu jos daju nadimak crna mamba.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 14, 2015 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @ Robin - otkad broj sahranjivanih motora ima veze sa dijagnostikom istih? @Mohikanac -Samo se ti drzi svog Frankenstajna i nebrini za CBR.Da li ima 600 ili 1000 to je najmanje bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito Brigante 1 Napisano April 7, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih modela ikada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za r6 mislim da je preeeeeeeeeeeeeeeeeee skup za tu kubikazu.Vozio sam, i dobro vuce ali puno para. Ako ti je džep dubok samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7520 Napisano Jul 18, 2015 Drug član, 3116 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Na ono par komada s kojima sam se susretao (ne posedovao) desavalo se da sat brljavi, obrtaljka prva ode posle cela tabla. Al to njega ne vozi. Motor je igla. Definitivno najbolji R u klasi, nista se ne vozi tako. Menja pravac, upravljiv, prepun snage (kad se zavrti, u niskim je ko bicikl). I da, jedini motor koji sam vozio 35km u cugu i kad sam sišao sa njega - jaja i vrh vršnjaka utrnuli! Bukvalno svo vreme nabijaš alatljiku na rezervoar... a ne smatram sebe nešto nad prosečno obdarenim, da je moj to bi bio ozbiljan problem.. kad budeš probavao obrati pažnju Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao yamahu r6 2002god za dve sezone 18000km presao sa njom.ni sa jednim motorom se nisam navozao kao sa njom.nikad dva puta zaverglao.po meni u tom godistu od 600-tki najbolji motor.sutra da se vracam na 600 kubika samo r6 nista drugo ne bih ni pogledao.povedes samo majstora da je pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...