Jump to content

Moto Zajednica

Gde da narucim lamele

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Zeza me lamela u petoj na 2500-3000 obrtaja pri naglom dodavanju gasa uzbrdo ode turaza na 5-6000, a motor kotrlja kao da nisam ni dao gas. To se desava samo u ekstremnim uslovima i mogao bih tako da vozim bar dve sezone, ali obzirom da idem na malo duzi put gde su opterecenja masine i kvacila neuporedivo veca, hocu da sve bude u tip-top stanju. Moje pitanje glasi:" gde mogu da kupim, ili narucim, lamele, a da mi rok isporuke bude sto brzi (da ne cekam 15-20 dana i budem bez motora, a vreme lepo) ;D ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Zeza me lamela u petoj na 2500-3000 obrtaja pri naglom dodavanju gasa uzbrdo ode turaza na 5-6000, a motor kotrlja kao da nisam ni dao gas. To se desava samo u ekstremnim uslovima i mogao bih tako da vozim bar dve sezone, ali obzirom da idem na malo duzi put gde su opterecenja masine i kvacila neuporedivo veca, hocu da sve bude u tip-top stanju. Moje pitanje glasi:" gde mogu da kupim, ili narucim, lamele, a da mi rok isporuke bude sto brzi (da ne cekam 15-20 dana i budem bez motora, a vreme lepo) ;D ;)

pa kod saleta u trsteniku,,037 715 130

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

KDM motors. Prodaju original Vesrah lamele (made im Japan). Trazish relefon radnje u Bul. Zorana Djindjica pa tamo priupitaj imaju li lamele za tvoj motor. Neki dan sam uzeo lanac kod njih, pa sam video da drze i lamele. Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja