Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad, Suboticki bulevar ( 25.02.2008.)

Recommended Posts

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Brate, u ovom usranom društvu je merna jedinica za ispravljanje sranja - MOTKA. Kad nekom polupaš pi.ku na licu , a još gore , ako mu nalupaš šamare, da vidiš zadovoljstva. Koliko sam samo X zažalio što nisam jak i zajeban baja...Da siđem s motora(skutera) i slatkop prebijem neku pitchku...Usrano možda, al nema više kud....Ovo je postalo nepodnošljivo.. toliko je bagre svuda oko nas da je to poprimilo razmere i oblik neke , pre ustanove nego grada.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 22 postova

Ti iz NOVUS taxija su specijalni sluchajevi da to nije normalno! Posedali u Golfofe  pa mislie sad svi samo gledaju u njih i njihove automobile, pa tako i voze, a voze vishe nego bahato  i bahato se parkiraju. Stekao sam utisak da dobar deo njih, mozda, kuci ni nema kola pa kad sednu u Golfa jednostavno polude! Izgleda da je dobar deo njih postao taxista  jer nisu znali shat drugo u zivotu da rade. Zaveo bi bre shkolovanje za TAXI vozache, pa ko je sposoban neka vozi!

BTW, pre neki dan chujem apel na radiju da vozachi obrate paznju na motocikliste jer, kazu,  nashi vozchi nisu navikli na motocikliste na drumovima pa da obrate paznju!  Shta tu ima da se navikava ili ne, pratish situaciju ispred sebe i prilagodjavash se......EJ nisu navikli na motocikliste!!! U ovom drushtvu vlada zakon jacheg, vec zadnjih 17 godina, i to je to. Ljudi su nervozni, PSUJE se po raskrsnicama i na semaforima, katastrofa.  Juche mi je jedan trubio najstrashnije....vozim normalno bulevarom, sve po PS, po desnom tragu tochkova....ali MAJMUNA jednostavno nerviram jer bi on da se nabije shto blize automobilu ispred sebe, ali mu sad smeta tamo neki motor i dileja jednostavno ne kapira da je to moj deo trake!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja