Ilicbrother 2 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam problem sa namotajima na Yamahi xt 600 kf, makar mislim da je to problem. Kasno baca varnicu, ne baca kad treba, puca iz auspuha pa ga usijava (izbacuje vatru). Da li neko zna koliki treba da bude otpor, kako da se izmeri ili neko drugo resenje? Motor pali iz prve radi normalno, ali ne moze da se usteluje rad. Kada se dodaje gas motor pocinje da trokira i da puca i nikako da slozi normalan rad. Hvala unapred na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kako znaš da te baš struja zeza!? meni to liči na siromašnu smešu kad puca iz auspufa. jesi li siguran da trokira baš zbog struje!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Sve ostalo je provereno i 100% ispravno, jos su samo namotaji ostali. Svedeno je na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni isto lici na siromasnu smesu..odnesi kod majstora sto motaju namotaje da ti ih provere..i eventualno namotaju...znaju oni kako ce ispityati dali su dobri ili ne,ako tamo nema ima ovde ko mota .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan meni isto lici na siromasnu smesu..odnesi kod majstora sto motaju namotaje da ti ih provere..i eventualno namotaju...znaju oni kako ce ispityati dali su dobri ili ne,ako tamo nema ima ovde ko mota .. Nije nije smesa, zato sto smo majstor i ja sve probali, kasno baca varnicu pa pali tek u auspuhu. Probacu kod nekoga da proverim da li su namotaji u redu, ako nadjem nekog da zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kako kasno baca!? da ga niste malo loše uzubili !? da nemaš vode ubenzinu, al tad bi možda i teže palio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan kako kasno baca!? da ga niste malo loše uzubili !? da nemaš vode ubenzinu, al tad bi možda i teže palio Pa ne znam, mislim da je uzubljeno sve kako treba, jer do sada nije pravio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ako kasno baca varnicu onda treba vratiti za jedan zub ali ako je majstor zubcio motor onda bi trebalo da je to u redu...Mislim da je lakse prvo to probati pa onda skidati namotaje i nositi ih na ispitivanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jesi li siguran da nemaš vode u benzinu!? meni je tako radio motor, kad mu dam gas, puca ko blesav, a grana mu se užari i svetli ko buktinja. problem rešen, skidanjem rezervoara i vađenjem svog benzina, iz creva i karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan jesi li siguran da nemaš vode u benzinu!? meni je tako radio motor, kad mu dam gas, puca ko blesav, a grana mu se užari i svetli ko buktinja. problem rešen, skidanjem rezervoara i vađenjem svog benzina, iz creva i karburatora. Nema vode sigurno, jer sam rezervoar i karburator cistio. Voleo bih da je do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko mere otpora za namotaje i pik up za Yamahu xt 600 2kf? Treba mi da bih proverio da li je sve ispravno i u granicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni isto lici na siromasnu smesu..odnesi kod majstora sto motaju namotaje da ti ih provere..i eventualno namotaju...znaju oni kako ce ispityati dali su dobri ili ne,ako tamo nema ima ovde ko mota .. Nije nije smesa, zato sto smo majstor i ja sve probali, kasno baca varnicu pa pali tek u auspuhu. Probacu kod nekoga da proverim da li su namotaji u redu, ako nadjem nekog da zna. a kako znas da kasno bacA VARNICU...JESTE LI PROVERAVALI STROBOSKOPOM ili napamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan meni isto lici na siromasnu smesu..odnesi kod majstora sto motaju namotaje da ti ih provere..i eventualno namotaju...znaju oni kako ce ispityati dali su dobri ili ne,ako tamo nema ima ovde ko mota .. Nije nije smesa, zato sto smo majstor i ja sve probali, kasno baca varnicu pa pali tek u auspuhu. Probacu kod nekoga da proverim da li su namotaji u redu, ako nadjem nekog da zna. a kako znas da kasno bacA VARNICU...JESTE LI PROVERAVALI STROBOSKOPOM ili napamet... Stroboskopom, vidi se lepo da kada podizes broj obrtaja prekida, nema ujednaceno svetlo. A i na leru se desi da prekine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 6, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a bombina cdi...jesteli to proveravali, prekidanje neznaci da kasni sa varnicom,jedno je kasna varnica a drugo prekidanje,nego skines user manuel i sve procitas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan a bombina cdi...jesteli to proveravali, prekidanje neznaci da kasni sa varnicom,jedno je kasna varnica a drugo prekidanje,nego skines user manuel i sve procitas.. Ne mogu da nadjem nigde manual, to je problem A prekida varnicu, ne kasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom XT-u je reseno to prekidanje i pucanje ( iz auspuha ) tako sto su cale i njegov drugar sve dzekove, prikljucke, klemice, redom raskacili, dotegli i prikljucili i radilo odlicno. Oce na tim jednocilindrasima od tresenja ( vibracija ) da se rasklimaju kontakti, a na jednom tt-u sa slicnim simptomima, kablovi sto izlaze iz dekle probijali na deklu - bili ustinuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom XT-u je reseno to prekidanje i pucanje ( iz auspuha ) tako sto su cale i njegov drugar sve dzekove, prikljucke, klemice, redom raskacili, dotegli i prikljucili i radilo odlicno. Oce na tim jednocilindrasima od tresenja ( vibracija ) da se rasklimaju kontakti, a na jednom tt-u sa slicnim simptomima, kablovi sto izlaze iz dekle probijali na deklu - bili ustinuti. Hvala na savetu provericu i to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilicbrother 2 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Manual nadjen zahvaljujuci clanu Andreja! Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...