Biker Q 1652 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ispravan laptop verujem da moze i pent III, tako nesto, stanje baterije nije bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 1, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen, sada mi treba punjac 19V, 4,74A. Jel ima neko iskustva sa ovim jeftinim kineskim i koje je odstupanje u V i A dozvoljeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 1, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da bude približne voltaže, najbolje iste a ampera sto vise tim bolje, bitno je da je preko ovih 4.7 sto piše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Trazim i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 2, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovaj, ne nesto cesto, na laptopu vec mesecima i radi OK. Ima cak i uticnicu za upaljac, pa moze i u auto ili na motor. http://www.kupujemprodajem.com/Univerzalni-punjac-za-laptop-120W-NOVO-6293562-oglas.htm?filter_id=24055361 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam 19v ali 3,5 A i radi, kakve posledice mogu da ocekujem ako ga koristim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 4, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan U slučaju da racunar povuce vise struje moze da krene sam da se restartuje ili se moze desiti da se istopi adapter da crkne a ne mora se ništa desiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...