Doctor46 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvadio sam motor (Sprint Max) iz garaze i nece da upali, pokusao sam i na kurblu al nece ,zvao sam majstora kaze da je to normalno kad ga dugo ne vadim i da to ima neke veze sa gorivom i karburatorom, mislim ja to ama bas nisam nista razumeo pa ako neko moze da pomogne bio bi veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 23, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. proveri da li ide gorivo (skini crevo i odvrni slavinu) 2. da li svecica daje varnicu? za pocetak toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e samo da kazem da sam ja totalni laik za sve , pa ako te ne mrzi da mi kazes malo opsirnije kako se to radi, stvarno evo priznajem za to sam glup ko noc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 23, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan skini crevo koje ti ide sa slavinice u karburator, i otvori slavinu. Ako curi gorivo znaci da si eliminisao dotok iz rezervoara, filter u rezervoaru i slavinicu izvadi svecicu, ocisti je, stavi je u kapicu na kablu koji inace stavljas na svecicu. Prosloni svecicu na cilindar motora tako da navoji svecice dodiruju cilindar. Pazi da drzis za gumenu izolaciju. Zakurblaj (najbolje da imas jos nekoga ko ce da zakurbla dok ti pridrzavas svecicu). Ako daje lepu varnicu, onda si eliminisao i svecicu i kablove. Ako ne daje varnicu, promeni svecicu i probaj ponovo. Ako su obe stavke ok, onda najverovatnije imas problem u karburatorima ili podesavanju paljenja. koji je to tacno model i godiste? mozda imam servisno uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada skines crevo sa slavine nece ici gorivo posto je na njemu vakum slavina i ne pusta gorivo dok ne upali.skimi filter vazduha to nije tesko i uspricaj spricom malo goriva u karburator i pali,,,ili pali na kurblu iskljucivo bez gasa dok ne upali,,,,ali malo ces se namuciti......ima cale takav motor tako da ti pricam iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Ispusti staro gorivo iz casice na karburatoru(na samom dnu casice,obicno mesingani sra),pa ga onda verglaj(kurblaj) dok ne povuce novo.Mislim da se stari benzin "pretvorio" u vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako vec nista neznas,nista ni necackaj,nego zovni nekog majstora mozes i obicnog mehanicara,nekog drugara d pogleda ,,i nek sipa malo goriva spricem u cilindar stavite novu svecicu i pali ,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan AKUMULATOR! Jel vergla kako valja? Kolko znam Sprint Max nema slavinu. To ti je "nezgodno" upakovan skuter pa je cackanje za laika nepreporucljivo! Zovni nekog iskusnijeg da pogleda - ili pravac servis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...