frf 364 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže,prodajem corsu c.1,2 sa gasom atestiranim do 2018,reg. do sledećeg novembra,vodi se na ženu.Motor i trap odlični,radi i na gas i na benzin bez greške.Ima sitnijih oštećenja od prethodne vlasnice,verovatno od parkiranja.Izvinjavam se zbog veličine slika(numem da smanjim) cena:2200€ 061/1331223 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 15, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 15, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel to nemas kljuc od auta pa mu unutrasnjost slikas kroz prozor ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 15, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teško da ćeš dobiti neku ponudu ovako ! Napiši bar osnovne podatke : godište , kilometraža, gume ( letnje - zimske , stanje ). . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na lošim slikama i šturom oglasu,postavih na brzinu.Godište 2002,gume zimske,odlične,kilometraža oko 140000,treba da proverim.Ključ imam i to dva ali me mrzelo da se vraćam unutra po njih,kao što rekoh slikano na brzinu.Stanje je više nego dobro,odnosno mehanički odlično,a estetski,samo spolja,onako,iznitra očuvan,tako da je zbirno jaka 4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 16, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prijateljski savet: oglasi su prepuni autmobila, tako da nijanse odlucuju da li ce potencijalni kupac da pozove bas tebe ili nekog od ostalih 100 sto prodaju bas takav auto. Na tvom mestu ja bi oprao auto iznutra i spolja i lepo bi ga slikao sa svih strana, gepek, ispod haube, unutrasnjost itd. Na taj nacin ti se dosta povecavaju sanse da oglas bude primecen u moru ostalih, a samim tim i prodaja. Kad kupujem auto oglase sa mutnim slikama ili koji su slikani po mraku pa jos prljav auto odmah zatvaram i ne citam opis dalje. Uvek se zakacim za oglas sa dobrim slikama i dobrim opisom automobila. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to meni poznato.Ni ja nevolim oglase kao što je moj.Brzina je učinila svoje,pa sad moram čekati vikend da ga ponovo slikam,naravno opranog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 16, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupujem auto oglase sa mutnim slikama ili koji su slikani po mraku pa jos prljav auto odmah zatvaram i ne citam opis dalje. Uvek se zakacim za oglas sa dobrim slikama i dobrim opisom automobila. Isti slucaj kao i ja,ali u 80% slucajeva su ti ulickani dosta losiji od ostalih. Auto koji trenutno posedujem,video sam oglas,jako lose neuredne slike,auto nije opran na slikama,ugasim oglas,nisam hteo ni da nazovem,razmisljajuci isto kao i ti.Sutradan opet listam oglase,i opet naletim na isti oglas,reko aj da ga nazovem,zovnem coveka,odem pogledam i dogovorimo se u dve recenice.Stanje auta neuporedivo bolje nego na slikama. Ima dosta ljudi koji nerazmisljaju mnogo o slikama,a imaju dobre primerke auta,kad pogledas uzivo odusevis se,doteras kuci,pravac perionica 500din i onda uzivas. Skoro sam kupio pezo partner (od drugara) koji nije opran NIJEDNOM od 2008god kad ga je uvezao iz FR.Auto je perfektno odrzavan,ali je bio na oko kao grobina,jer je bilo 5 slojeva prljavstine na beloj boji karoserije.Jedno pranje i kao nov,valjda ga prljavstina ocuvala od spoljasnjih faktora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primer meni ne smeta sto nije opran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 16, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ti si kupio od drugara, a sta da odes da pogledas neki auto, a on ceo blatnjav ? Niti vidis da li ima ogrebotina ni da li je farban ni u kakvom je stanju limarija, kod prljavog auta sve to ne moze da se vidi, dok se kod cistog uglavnom sve vidi. Mozda neki zato nece ni da peru, da prikriju mane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Decembar 16, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sa osam ili sesnaest ventila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan 16v,55kw,lanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Decembar 16, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,prijateljica trazi nesto slicno.ali hoce sa osam ventila,posto je takav imala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Mart 15, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...