opakivuci 0 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan imam masinu od 35ks u koju je potrebno ulaganje,radije bi da uzmem jacu,nego da ulazem u ovu,interesuje me kompletna masina,znaci samo da je montiram,moj motor je 98god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 10, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze, vec si pokrenuo jednu ovakvu temu nema potrebe i drugu. I mnogo ti je pouzdanije da sredis taj agregat nego da kupis drugi za iste pare i da ti produva posle godinu dana. A mislim da mu se sva snaga ogranicava preko dizni tako da to mozes da uradis i na starom agregatu za 20ak e.... Neko te je tamo uputio na bokilica, pozovi coveka pitaj ga koliko bi te kostalo sve. Inace klip sa sve karikama ovde kosta oko 19000, sto znaci da preko mozes mozda i za manje da nadjes, uglavnom sigurno nije 240e. Lanac bregaste oko 40e. Cak je na ovom sajtu set klipa i karika oko 180e a sajt vazi za ne bas jeftin http://www.cmsnl.com/kawasaki-1998-a12-kl650-north-america_model12402/partslist/E1120.html#results pitaj ti tog tvog majstora sta ti on sve to menja za tih 750e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opakivuci 0 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan vazi,moj drug odrzava motor kod njega pa kad smo vozili njegov,isao i ja da ga pitam za svoj,dovoljno mi bilo kad sam video da radi i pije,jos kad mi je rekao cenu...........ovo mi je prvi veci motor tako da nemam nekog iskustva,ali nekako masinu kad vidim deluje mi kao da je neko radio samo da ga proda,sva izmazana diht masom,zato se i bojim sta ce biti kad se otvori masina,al nema veze,skupljam kes pa kad otopli vozim kod tog majstora pa cemo videti sta kaze...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba cilinder i klip za Tengaija imam u dobrom stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...