Mikka 431 Napisano Februar 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam postao "ovisnik" o BMW-u, malo sam nauzimao jos njihove opreme koja je vrhunskog kvaliteta, materijala i dobrog dizajna ! Kaciga Enduro, sutra idemo Hitman i ja do CG pa javljam utiske ! Rally pro 2 rukavice City pantalone, fenomenalne su !!! protektori, puno dzepova, udobne ! Rally pro 2 pantalone, odlucni protektori, goretex, za sve uslove, leto-zima, skida se postava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu, propast! Kaca ja prelepa, ali lone su vrh. Koliko para su ove relly pro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu, propast! Kaca ja prelepa, ali lone su vrh. Koliko para su ove relly pro? To što vidiš na slikama ko´ pola tvog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu, propast! Kaca ja prelepa, ali lone su vrh. Koliko para su ove relly pro? Rallye pro 2 450e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo cega BMW da nabavis i kompletan si ;D Kaciga tesko da je bolja od stare ali valjace ti za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kakva kaciga covece!!!! Jos ti samo fali X-Wing ili Tie Fighter da budes kompletan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Zoooo Utisak za sada je dobar, mislim na kacigu ! ko' sto rekoh, Hitman i ja sutra peglamo za Montenegro pa ces dobiti iscrpan uporedni test ! ;D @vitez_koja Storm trooper ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @Zoooo Utisak za sada je dobar, mislim na kacigu ! ko' sto rekoh, Hitman i ja sutra peglamo za Montenegro pa ces dobiti iscrpan uporedni test ! ;D To lave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan malo sam nauzimao jos njihove opreme .... Au Mikko al se radilo posle mitinga,kupi i meni ako te ne uhvate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zasto ali ne volim kacige sa ovim tendama ali zato mi se ove City pantalone bas svidjaju jel ima ovo sve kod nas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam postao "ovisnik" o BMW-u, malo sam nauzimao jos njihove opreme koja je vrhunskog kvaliteta, materijala i dobrog dizajna ! i ti ces da odes u Crnu Goru bez ovoga??? Pa umrece ti Gasho od smeha tamo, nesreco. Nemoj da nas blamiras covece ;D ;D Kupi 10ak ovakvih: i deli tamo svima koji te pitaju - a dje su ti cizme blaaavore??? Mozda ce da zaborave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam postao "ovisnik" o BMW-u, malo sam nauzimao jos njihove opreme koja je vrhunskog kvaliteta, materijala i dobrog dizajna ! i ti ces da odes u Crnu Goru bez ovoga??? Koji kic.. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tolko opreme za ovu makinu ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i tebi su ovi u "Radulovicu" u kafu strcnuli kap krvi sa Kris Fajferovog bolnog hemoroida! Vlaska magija pod znakom propelera radi punom parom, nema sta! Mislim da jos nije kasno za tebe... Imas na PP broj belog maga iz Kurceva... Budi jak i izbori se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je ... nemam reci !!! Zoo kaciga je savrsena i dere Arai, jedina prednost Arai je sto je Sun shield za nijansu tisi ! ali BMW enduro je toliko udobna, bukvalno hermeticki zatvorena, nema sumova, buke... topla ! i ima odlicnu ventilaciju ! tako da je svima preporucujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i tebi su ovi u "Radulovicu" u kafu strcnuli kap krvi sa Kris Fajferovog bolnog hemoroida! Vlaska magija pod znakom propelera radi punom parom, nema sta! Mislim da jos nije kasno za tebe... Imas na PP broj belog maga iz Kurceva... Budi jak i izbori se... Cope ti si legenda! Nominujem ovaj post za najjaci na forumu! smajlikojiseklanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...