Djox88 14 Napisano Novembar 24, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce- Da li su ove silne vrste aktivnog vesa sto srecemo po raznim prodavnica, isti princip , ili se razlikuju lovacke duge gace, sportski aktivni ves , planinarski termo ves itd. I ako se razlikuju sta je najbolje koristiti ispod redovne garderobe na motoru od toga svega. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ti je skoro sve napisano... http://forum.bjbiker...54-aktivni-ves/ mislim da ćeš sve odgovore dobiti na strani 9... Što se mene tiče ja sam kao prvijenac kupio Lous najobičniji termo veš, ok je ali mislim da može to i bolje za iste pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike. Čak u okviru iste grupe veša,što možeš videti u Louis katalogu...Različit kvalitet pa time i cena. Pošto si iz Novog Sada, idi u Inter sport. Tamo možeš kupiti aktivni veš za skijaše i planinare, donji i gornji deo. Usavršavanje materijala je išlo u smeru zadržavanja toplote a ne i znoja već njegovo slobodno prenošenje ka van, što bi se reklo traži "breatheable" materijale. Ovo su naši znali odavno. Otuda vunene čarape koje mnogi planinari i danas nose. Znoj se stvara dok hodaš i kod pamučne čarape nema gde da ide nego ga pamuk zadržava i pretvara se u vodu pa se noge smrznu bez obzira na vrstu cipele. Vunena čarapa dozvoljava znoju da isparava. Svi sintetički materijali koji su pravljeni su išli u tom smeru. Ima tu još puno toga ali mislim da imaš već pokrenute teme na forumu pa pretraži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ovih dana sam gledao da porucim iz Louisa Vanuccijev ak.ves... i ista ova pitanja su me mucila.... Djuxy thx za link, sve sto treba pise tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 24, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi jos jednom, da taj vanucci i meni izgleda skroz dobro , 40 po komadu odece i nije toliko strasno, obzirom da u planetbajku kostaju 6-8 hiljada do duse dainese ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj sa tim Bugijem da se provozas sa nama malo... po neku voznju! A ne samo o gacama da pricamo ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u http://www.gora-i.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 25, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj sa tim Bugijem da se provozas sa nama malo... po neku voznju! A ne samo o gacama da pricamo ovde Bez dobrih gaca nema dobre voznje )) , pa nego sta nego cemo se vozati , samo da se spremimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 25, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u http://www.gora-i.com Ja na tom sajtu nikako ne mogu da vidim ponudu za aktivni ves , izbaci mi prazno polje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u http://www.gora-i.com Ja na tom sajtu nikako ne mogu da vidim ponudu za aktivni ves , izbaci mi prazno polje.. Probaj zvrcni ih na tel pa vidi sta imaju u ponudi ako nema na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Novembar 25, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas naručio fajerku, ako platiš pre prispeća, 20% popust, tako da me MFH fajerka ispala 4000din. Samo da sačekam i vidim da li je sve ok, pa naručujte od ovih http://www.bmshop.rs/catalog/termoaktivni-ves-17336 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za BM shop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 25, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan nesto kontam ovo , ne izgleda lose , a po sastavu je slicno svim ovim moto/ski/alpinistickim majicama http://motoland.rs/moto-oprema/termo-zastita-windstop/aktivni-ves-pantalone-kappa/ http://motoland.rs/moto-oprema/termo-zastita-windstop/aktivni-ves-majica-dugih-rukava-kappa/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Novembar 25, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u bezanijskoj ulici u Zemunu kupio aktivni donji i gornji ves domace proizvodnje za 1900 din komplet i vise sam nego zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u bezanijskoj ulici u Zemunu kupio aktivni donji i gornji ves domace proizvodnje za 1900 din komplet i vise sam nego zadovoljan. Pozzz, sećaš li se gde u Bežanijskoj si kupio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Decembar 5, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mala radnja u bezanijskoj prodaju ves i garderobu. Negde oko broja 52-58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Decembar 5, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Inace moze i pojedinacno po 950 din gornji i donji deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...