darkofly 7 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , moje ime je Darko i novi sam clan ovog divnog foruma . Drago mi je da sam ovde sada sa ljudima sa kojim cu nadam se u buducnosti preko ovog sajta da saradjujem i da se druzim, trenutno ne vozim motor niti imam polozeno ali se nadam da vec za par dana postanem vlasnik jednog lepog Suzukija gs 500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Darko, ime moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan wlc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Thanks! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...