ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju TDM 900 2005 godiste. Registrovan na mom imenu do maja 2015. Kupljen u Srbiji nov. Ja sam drugi vlasnik. Pravih 30000km. Ja sam presao oko 15000km bez i jednog problema. Redovno menjano ulje, filter ulja i filter vazduha (svake godine pred sezonu). Motor ne trosi ulje. Potrosnja mu je od 4,5 do 5,5 L kako god da ga vozite. Ostecenja : Predhodnom vlasniku je proklizao sa leve strane i izgulio malo levi alspuh i napred plastiku(vidi se na slikama). Spala farba sa srafa od leve dekle gde se okrece radilica (vidi se na slikama). Oprema: sva tri Kappa kofera, gornji 48 Litara (Stop i pozicija ugradjena u kofer led svetla), bocni 33 Litrara x 2. Uticnica 12V, podmazivac lanca (DIY), Nosac za 4,5" navigaciju (pravljen), rolbar, Led pozicije i zmigavci. Providna folija preko rezervoara zbog grebanja od tank torbe. Gume: Prednja 70% zadnju treba promenuti. Diskovi odlicni plocice nove. Lanac i lancanici stavjeni novi DID XRING pre 3000km. Nov akomulator jos pod garancijom. Kontakt telefon: 063 10 60 385 posle 26. decembra sam u srbiji sve sto vas interesuje mozete poslti na mail apex_division@yahoo.co.uk Cena 4100Evra Zamena moze za nesto preko 1000cc ali da je u touring klasi. BMW GS,Yamaha XJR.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan moze cena malo dole 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 22, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potencijalni kupac koji ga bude pogledao, kupice ga. Motor kao iz prodavnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Potencijalni kupac koji ga bude pogledao, kupice ga. Motor kao iz prodavnice Aid moze da se pogleda u Novom Sadu i u Kikindi a idemo ako treba i do Nisa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO moze LOCK 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...