Pablo 1947 Napisano Novembar 10, 2014 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji,Došlo je vreme u godini da najavimo osmu po redu humanitarnu akciju:'Moto Deda Mraz 2014'. Kao i ranijih godina, okupićemo se poslednje Subote u godini i taj dan posvetiti našim malim drugarima iz Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju, u Sremčici. Ove godine je to 27. Decembar, isto kao i pre punih 7 godina, pa je ovo i svojevrsni jubilej.Odlučili smo da svu svoju i pažnju medija i posetilaca usmerimo na dom u Sremčici, pa će akcija obuhvatiti okupljanje ispred gradske skupštine, svečani defile do Sremčice i druženje u krugu doma, u okviru čega smo pripremili vrlo zanimljiv program! Dan ćemo završiti ručkom u restoranu Red Shoes, na Adi.Svake godine u Moto Deda Mraz akciji učestvuje sve više motociklista, pa je prošle godine u krugu Doma u Sremčici izbrojano preko 250 motora. Pridružite nam se i ove godine i vozite se u najveselijoj koloni!!Kao što ćete videti, program u domu će biti sjajan, pa vas zato pozivamo da u dom dovedete i svoju decu, da svi zajedno obeležimo taj dan na najbolji način - iskrenom radošću i druženjem!Evo detalja programa:----------------------------------------------------------------------Okupljanje motociklista 10h – Plato ispred Skupštine grada Beograda10.45h Tradicionalno zajedničko fotografisanje11h Polazak organizovane kolone ka Domu u Sremčici (tradicionalna ruta)11:30-11:45h Dolazak u Dom u SremčiciPo ulasku, motore parkiramo u krug u dvorištu doma. Na kraju kolone je pikap sa materijalom, kao i kombi sa paketićima. Dok motori parkiraju, iz pikapa se istovaruje materijal i organizuju se punktovi. Kombi sa paketićima parkiramo iza ozvučenja.Počinje program na punktovima, koji će imati obezbeđeno grejanje:Punkt ANIMACIJAŽenski klovn i muški klovn Deda mraz animiraju klince.Punkt CRTANJEVeliki hamer papir (nekoliko metara dugačka rolna na stolovima), puno bojica, kreona, flomastera. Klince animira vođa punkta i crtaju svi zajedno jednu temu.Punkt ČAJOsoblje i klinci iz doma poslužuju bajkere čajemPunkt FOTOGRAFVođa punkta organizuje fotografisanje klinaca na 2-3 motora, fotke se odmah štampaju na foto papiru i odmah se klincima daju za uspomenu, sa natpisom:Srećna nova 2015. godinaDeda Mraz je bajker!Oko 15h - Polazak iz Sremčice ka restoranu Red Shoes.----------------------------------------------------------------------A sad prelazim na logističke detalje (čitaj, $$), bez čega ova akcija ne bi mogla uspeti.Deda Mraz odela smo obezbedili krajem prošle nedelje i već od danas možete preuzeti u auto školi Vir, na Novom Beogradu:Auto škola VIRblok 45, Jurija Gagarina 235011/718-2524MotoRing, moto radnjaHadži Nikole Živkovića 2 (Simpo zgrada kod Bus stanice)011/2021-850Motomania, moto radnjaBulevar Mihajla Pupina 10E lokal 16 YBC11070 Novi Beograd011-311-09-41 011-31-31-335063-111-31-12KTM ProMoto Center, moto radnjaBeograd,Jove Ilića 9 (iznad Stepinog Vajata)011 309 81 180659990199MOTO LANDDrinčićeva 17Tel. 011 2182 555...(U toku nedelje ćemo dopuniti spisak lokacijama na kojima ćete moći da preuzmete svoje odelo i ostavite donaciju.)Preporučeni iznos donacije je 1500 dinara.Prilikom predaje donacije, preuzmite Vaše Deda Mraz odelo. Na svakoj lokaciji će postojati i jedan “formular” na koji svako ko preuzima odelo treba svojeručno da napiše svoje ime, mail adresu i iznos koji je ostavio.Imajući u vidu celokupnu ekonomsku situaciju molimo Vas da iznos od 1500 dinara shvatite samo kao preporučenu visinu donacije, a svaki iznos preko 1000 dinara računaće se kao validna donacija i moći ćete da preuzmete Vaše odelo.I ove godine će nam trebati vaša pomoć. Prvenstveno je to pa(T)kovanje paketića, ali imamo i druge trenutno nerešene pozicije na kojima treba vaša pomoć:1. 10 x pomoć pri pakovanju2. 2 x animator...(Dopuniću taj spisak informacijama, kako budu pristizale iz organizacije.)Za one koji žele da doniraju, a to bi da urade putem uplate u pošti ili banci, evo primer uplatnice sa instrukcijama za uplatu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Samo mala ispravka: bio sam zaduzen za prebrojavanje motora na prosloj Dedamrazijadi, pa evo info iz prve ruke: . Tacno 325 MOTORA ( ! ) je skrenulo sa Obrenovackog puta levo ka Sremcici !!! Ajde da probamo da oborimo taj rekord, vazi? Naravno, tu sam za pakovanje paketica i sve drugo sto mogu da pomognem. ZVOCICI, ZVONCICI, ZVONE NA SAV GLASSSS.... (sreca Vasa da na forumu nema zvuka... ) 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Novembar 11, 2014 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene za pakovanje paketica jupiiiiiiiiiiii .... i sta jos treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 11, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jupiiiiiiiii!!!! Nisam patuljak ali dolazim i na pakovanje patekića! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš se radujem ponovnom virenju iz šibera auta.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 11, 2014 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 11, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooooo;-)))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 11, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hihiiiiiiiiii pa da pochnemo 1.FJCharlie 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 11, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Bojan;-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Samo mala ispravka: bio sam zaduzen za prebrojavanje motora na prosloj Dedamrazijadi, pa evo info iz prve ruke: . Tacno 325 MOTORA ( ! ) je skrenulo sa Obrenovackog puta levo ka Sremcici !!! Ajde da probamo da oborimo taj rekord, vazi? Naravno, tu sam za pakovanje paketica i sve drugo sto mogu da pomognem. ZVOCICI, ZVONCICI, ZVONE NA SAV GLASSSS.... (sreca Vasa da na forumu nema zvuka... ) Zabrojaosi se ja sam ti prošao iza leđa 326 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ma imam ja oci i na ledjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Novembar 12, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK S.O. Zandarmerije 35 Napisano Novembar 12, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolega iz kluba ima igraonicu za decu i dovodi animatora sa svom opremom za crtanje po licu dece..... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 12, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti bjb zurke na kojoj se tradicionalno skuplja novac pre ove akcije?...i naravno ni pakovanje ni voznju ne propustam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 12, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan A za prvu postavu u fudbalu te racunamo;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 12, 2014 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti bjb zurke na kojoj se tradicionalno skuplja novac pre ove akcije?...i naravno ni pakovanje ni voznju ne propustam... Hoće, naravno. Stiže i tema za to uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Novembar 12, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam. Danas mi Igor rece da je postavljena tema. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Novembar 13, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je došlo vreme da se i ja priključim ovoj akciji Trebalo bi da računate na mog kompanjona Tiamata takođe. Lep pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17656 Napisano Novembar 13, 2014 Integrisan, 8361 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan i ja i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I Ja !!!! Sto nema spiska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 14, 2014 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Od danas možete ostaviti donaciju i pokupiti odelo i u Motomaniji i Motoringu. Motomania, moto radnja Bulevar Mihajla Pupina 10E lokal 16 YBC 11070 Novi Beograd 011-311-09-41 011-31-31-335 063-111-31-12 MotoRing, moto radnja Hadži Nikole Živkovića 2 (Simpo zgrada kod Bus stanice) 011/2021-850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK S.O. Zandarmerije 35 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko cujem odela i donacija mogu da se rese i u Motomaniji...pa ko ne stigne ili mu je blize.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična akcija, čudi me da sad prvi put čujem za nju. Jel primate nas bajkere u pokušaju sa 50ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Novembar 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, prosečna brzina kolone je oko 40 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...