mototo 0 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako sam zajnteresovan da cujem misljenje koliko se ljudima svidja novi Yamaha MT-09 treicer i YZF-R1 predstavljeni u Milanu za 2015u godinu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 7, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, ja sam Mića iz Niša, vozim ovo, ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaiteresovan za isto ali kada se predstaviš pa malo detaljnije pročitaš forum sigurno ćeš naći ono što te interesuje, ne ovako sneba pa u rebra. I dobro došao bez obzira što neznamo ko si i šta si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mototo 0 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam video tek kako funkcioniše i čim budem imao 20 min vremena predstaviču se sa slikom i detaljima.. Video sam da su promenuli dosta R1 pogotovo sa tim "imu" sistemom pa sam mislio možda da neko detaljnije zna kako funkcionišu te nove kontrole ili čak bio na sajmu u Milanu? Sto se tiče tracera jako mi se dopao i mislim da za srpsko trzište bi mogao biti model koji če se koliko moguče kod nas "proslaviti" i čisto informativno sam želeo čuti neko tuđe misljenje o tome. Hvala vam na imputu i izvinite ako sam vam delovao mozda malo ne informisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...