sargeras 554 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko jos mozda imao ovaj problem sa Scorpion EXO-1000 kacigom? Kacigu sam kupio pre nekih godinu dana, ali vizir sa pinlockom nisam koristio po hladnom vremenu jer nije bilo prilike. Skoro sam ga vozio na nekih 10 stepeni napolju i posle 3 sata voznje je poceo toliko da magli da sam jedva mogao da vozim sa spustenim vizirom. Maglio je i sa spoljne i sa unutrasnje strane vizira. Drugar koji je vozio sa mnom je imao EXO-750, bez pinlocka, kod njega se nije pojavila ni jedna jedina tackica. Bio sam u Maxmomentu da reklamiram, dali su mi novi pinlock, medjutim problem je i dalje tu. Ocigledno je da ne naleze lepo na vizir i ne moze nikako da se namesti(Nisam ga ja stavljao, momci iz prodavnice su). Vizir sa spoljne strane ima 2 ogrebotine od nekih 7-8 milimetara, povrsinske su i zbog toga nisu hteli da mi daju novi. Sta mi je ciniti dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Na nolan kacigama postoji podešavanje pinlock-a. One 2 plastike koje drže pinlock su ekscentrične pa se njihovim rotiranjem podesi položaj i naleganje pinlock-a. Ne znam da li je isto na Scorpion kacigama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da postoji neka mala strelica na tim drzacima, ali ne vidim kako bih ih okrenuo. Nista o tome ne pise u manualu. Pretpostavljam da bi se setili toga u prodavnici kad sam reklamirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo ih zarotiraj u jednu ili drugu stranu, bez vađenja iz rupa. Hoće da magli ako se isprljao, u tom slučaju, u dosta vode sipaš malo blage tečnosti za sudove i nežno ga istrljaš mekom stranom sunđera, ostaviš da se prirodno osuši. Pogledaj ovaj klip: Meni su u Guevari dali ova uputstva i funkcioniše- probao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo ih zarotiraj u jednu ili drugu stranu, bez vađenja iz rupa. Hoće da magli ako se isprljao, u tom slučaju, u dosta vode sipaš malo blage tečnosti za sudove i nežno ga istrljaš mekom stranom sunđera, ostaviš da se prirodno osuši. Pogledaj ovaj klip: Meni su u Guevari dali ova uputstva i funkcioniše- probao! + Radio po ovom klipu, oprao, osusio, ne magli a cisto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, probacu danas da operem, pa javljam kad budem nasao vremena za voznju po hladnom! Mada, opet, napominjem, pinlock je potpuno nov, stavljen je pred voznju na vizir i ne naleze dobro, tako da ne verujem da ce ovo resiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Novembar 4, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan okreneš ga naopako. I onda će da legne dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i za taj savet, ali na ovoj kacigi okretanje pinlock sociva nije moguce, jer je silikonski dihtung na njemu, ne na viziru. Skinuo sam socivo i vratio ga smaknuto u odnosu na onaj udubljeni deo tako da naleze na donju ivicu pa mi se cini da ce ovako mozda da dihtuje. Javljam kad probam da li je uspelo, izgleda da malo manje magli kada ga stavim na vodenu paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 4, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Имам сличан проблем на EXO 900..идем ових дана да ми реше то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da odemo zajedno ako ides u onu prodavnicu u Karadjordjevoj. Ne mogu nam obojici prodavati pricu da je do pinlocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem, kaciga Lazer. Vizir je maglio jer pinlock nije nalegao potpuno na vizir. Hm, razmišljao kako da rešim problem...Turpijicom napravio veće zareze na pinlocku, sve pomalo dok nije legao potpuno svom površinom tj. silikonom...nema magljenja više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...