doktor 4761 Napisano Novembar 3, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jakna i pantalone Burton Tempest. U pitanju je stariji model. Ja sam opremu kupio novu i koristio par godina. I jakna i pantalone su u vrlo dobrom stanju, bez vidljivih ostecenja. Velicina XL. Takodje i cizme Salomon, veoma dobro ocuvane, broj 42. 063/466403 Jakna 40€, pantalone 30€, komplet 60€. Cizme 40€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doco.... mene interesuje taj komplet, jes da sam ja (iako sam malo smrsao) nesrazmeran ... te aj ako ti nije tesko, premeri mi pantalone u butinama i struku i jaknu u struku i grudima. Ako odgovara makar i priblizno.... dogovaramo se za dalje . Ja sam dugogodisnji pasionirani skijash, al resih da se ove godine oprobam i na dasci ...bice veselo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 5, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Premericu pa javljam. Onako po vidjenju, rekao bih da bi trebalo da ti odgovara. Ako hoces, mogu da ti posaljem brzom postom da probas, pa ako ti odgovara uzmi, a ako ne vratis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Premeri, pa salji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 5, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vidimo ciji je veci ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan He, he ..ja nosim 44 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan vlajko ako ti je veliko ja bi probao jasu i lone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doktore vidim teee, oces adresu na PP? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 6, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Premeri, pa salji.... Premerio: butine: oko 37-38cm u spljostenom stanju struk (mada stoje na kukovima kada se obuku): 70cm u spljostenom stanju, rastegnute (ali imaju elasticni deo sa zadnje strane, i cicak za zatezanje)... struk: 70cm (ima elasticna vrpca za zatezanje)- u spljostenom stanju, zakopcana jakna grudi: 73cm u spljostenom stanju, zakopcana jakna Ako ti odgovara, ili hoces da probas, pusti adresu i mob na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pazario odelo...kao za mene...steta za cizme ja imam slicne , al ove su vrhunske...kako bre tako male nosis, a visi si od mene... aj premeri duzinu unatrasnjeg gazista...uloska , ako je 280 ili 285 ... odgovarace mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 11, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pazario odelo...kao za mene...steta za cizme ja imam slicne , al ove su vrhunske...kako bre tako male nosis, a visi si od mene... aj premeri duzinu unatrasnjeg gazista...uloska , ako je 280 ili 285 ... odgovarace mi Evo sad sam premerio duzinu uloska i prepisao sta pise na jeziku: -merena duzina uloska: 28cm -velicina sa unutrasnje strane jezika: UK 10, EUR 44, UK 9,5 , CM 28 (mada bih rekao da su manji kalup posto ja nosim 44 i male su mi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel saljes na probu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 11, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel saljes na probu? Nije problem, ako hoces mogu da ti posaljem ali tek u cetvrtak jer sam sutra u Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aj cujemo se u cetvrtak....zovem te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan koristim kumovsku prednost i hocu da kupim komplet jaknu i pantalone poshto sam iste nosio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 15, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. kume, Vlada se vec opremio... Jos malo pa nestalo, odlicne cizme za malo para! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 17, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bump! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doco, sto mi ne rece da je ova oprema bila svacija devojka :lol: ...nego sta smo rekli za cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 21, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces mogu cizme da ti posaljem na probu...samo mi javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Doco, sto mi ne rece da je ova oprema bila svacija devojka :lol: ...nego sta smo rekli za cizme? Ti bi nesto nevino za sitne pare, heheheeeee, pametan li si :D inace , i ja sam je firco prosle zime na Kopu, i mogu ti reci da je odlicna!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doco, sto mi ne rece da je ova oprema bila svacija devojka :lol: ...nego sta smo rekli za cizme? Ti bi nesto nevino za sitne pare, heheheeeee, pametan li si :D inace , i ja sam je firco prosle zime na Kopu, i mogu ti reci da je odlicna!! Eto....ejeeee ...ono kad mislis..postena devojka... :lol: doktore...do ponedeljka nisam u SD, posle salji kad hoces....imas adresu. (ili ako nisi zapamtio , javi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 21, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, saljem u ponedeljak. Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 4, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su NOVE..... moras u ruku da ih uzmes , da bi primetio tragove koriscenja...duzina gazista je 280 ... ja se ubacim nekako unutra, al me mnogo steze u risu.... ko ima nogu do 43 obradovace sebe. Trenutno su kod mene u SD.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Decembar 4, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su NOVE..... moras u ruku da ih uzmes , da bi primetio tragove koriscenja...duzina gazista je 280 ... ja se ubacim nekako unutra, al me mnogo steze u risu.... ko ima nogu do 43 obradovace sebe. Trenutno su kod mene u SD.... Vlado, ako se niko uskoro ne javi, kroz nekoliko dana, posalji mi nazad pa cu ih staviti u ski-servis, tamo ce se sigurno prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan vlajko koji broj ti treba imam ja 5 6 pari sto moje sto od zene i dece pa ti saljnem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...