mmedaa 2 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki poznavalac enduro motora pa me interesuje sta mislite o ova dva motora. Koje su prednosti tj. mane. I koji je najbolji enduro u ovoj klasi. Video sam u Ćupriji ovu Cagivu i svidela mi se, ali ne mogu da budem pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan jel si gledao varadera 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Derbi Terra 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne hvalim Cagivu jer je imam,ali na supercity-u je masina ista kao kod mog,video sam taj model uzivo, nije los uopste...ja od kad je imam masina nije stucnula.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva super city ima motor od Mita, i ima oba tocka 17-tice...jacu prednju kocnicu od aprilije pegaso...i mislim da je bolji motor...pre bi se dala uporediti sa Yamahom TDR125...Samo je po meni Cagiva bolji/brzi motor. Eto.... Neces pogresiti ni za jedno ni za drugo, s' tim sto je Cagiva malo bolja/naprednija sa komponentama... Pogledaj i Yamahu TDR 125, to ti je slican fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte zaboraviti da su ova dva motora EKSTREMNO retka kod nas, pa je problem oko delova, a i godiste igra veliku ulogu, jer su 2t motori. TDR bi, cini mi se, bio dobar izbor, ako volis 2t. A sto se tice 4t, Varadero je iznad svih, plus je HONDA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT125 je po meni najbolja kupovina u klasi od 125cc enduro... Pogledaj na netu ili nadji u oglasima neku i provozaj-ubedjen sam da ce ti se savideti-ako zelis 125 kubika enduro... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan supercity ima bolje kocnice,laganija je a i lepse izgleda bar meni ali i nije bas enduro i ja mislim da je DT 125 bolji izbor a cene su slicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...