mlader 251 Napisano Octobar 27, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, respect brate, vrh bajk!!! A koji, koje godiste, model? Kako te sluzi? Mnogo se lozim na BMW, posebno na GS, pa otuda moje interesovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3076&postdays=0&postorder=asc&start=15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 28, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan To boliiii!!!! :prayer: A i hvala sto si odgovorio na moja prethodna pitanja tako detaljno, ne moras bas toliko da se trudis, ne bih voleo da se povredis... =; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li owaj topik spada owde .. tako da ga slobodno premestite ako sam promashio temu .. Ako postoji shansa,bilo bi korisno kad bi na sajtu postojala neka gotiwna auto karta kako Srbije tako i Ewrope .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 26, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi za kvalitet koji bi nama trebao sa sve zoom-ovima i scrolocima rezultirao mnogo velikom cifrom u MB. Zasto jednostavno ne koristiti neki software kao recimo Autoroute, Route66 ili neki slican? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrlo zadovoljan i sa Planom Plus 2006. Ima cak nekih malih mesta kojih nema ni na Autoruote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 27, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ova nije loša http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/Maps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Bogatkin 0 Napisano Decembar 2, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: MOSKVA, ROSSIJA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rac.co.uk/web/routeplanner/ - neplohoi planirovshik Privet, AB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da se ova tema stavi u putovanja i izleti kao lepljiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Januar 2, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan via miselin je vrh,odavno ga koristim.Redovno ga azuriraju i ima mnogo korisnih informacija,pored naravno dobrog planera puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prva pomoc,sijalice,prsluk.......ja sam se letos jedva izvukao u hrvatskoj!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 14, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrlo zadovoljan i sa Planom Plus 2006. Ima cak nekih malih mesta kojih nema ni na Autoruote. Njihova mapa je, što se Srbije tièe, odlièna. Dali si ikad pokušavao da štampaš kartu? Meni ne ide. Èak ni copy/paste neèe da radi. Ako neko zna, bio bi zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM MOTOR NEMOGU JA TO SVE DA VOZIM I NOSIM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast. Prosle godine sam celo leto negde lutao, sam ili sa drustvom. Bilo je preterano. Sad se sa osmehom secam svih putesestvija. Citajuci ovaj forum pocinjem polako da planiram gde bi se moglo ici. Jedva cekam lepo vreme i palim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrlo zadovoljan i sa Planom Plus 2006. Ima cak nekih malih mesta kojih nema ni na Autoruote. Njihova mapa je' date=' što se Srbije tièe, odlièna. Dali si ikad pokušavao da štampaš kartu? Meni ne ide. Èak ni copy/paste neèe da radi. Ako neko zna, bio bi zahvalan....[/quote'] Meni stampa najnormalnije. Ja koristim Plan Plus 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 28, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ti verovatno imaš svoj program, ja to radim sa neta pa su moguènosti ogranièene. Evo, možda nekome treba detajlnija karta Slovenije: http://zemljevid.najdi.si/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Januar 28, 2007 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Nije epohalno otkrice ali mozda posluzi nekome... :roll: http://www.mfa.gov.yu/Srpski/Facts/Map/index_s.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi skinuo sam ViaMichelin Navigator. Nisam jos stigao da ga isprobam i verovatno necu veceras. Sutra javljam kakav je program i ako je priblizno dobar kao viamichelin sajt rezem na disk i delim dalje. Sutra izvestaj Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sorry zaboravio sam da odgovorim. Mi smo bela rupa na ViaMichelin Navigator kao i na Autoroute 2007. Pogledacu dalje sta ima da se skine od programa i mapa. Za sada ViaMichelin.com sajt najjaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stunt boy 0 Napisano April 9, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi ako iko moze da mi pomogne.. trebala bi mi detaljna auto karta BiH.... znaci hitno je al kad god.. znaci bilo ko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanje van zemlje se u potpunosti slazem sa BMW-om. Sto se tice tura kroz nasu drzavu toliko je velika da ni pola gore navedenih stvari ti ne treba da bi je obisao u cugu!!! Uostalom, vecina nas se krece po skupovima i u koji god grad da stanes znas bar jednog bajkera( ili ce takav naici), tako i da ti zatreba nesto snaces se brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 27, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/ Karta,ujedno i planer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Što se tièe Slovenije, nemam utisak da su strogi i nadrkani zato što si Srbin, Crnogorac ili Hrvat. Mislim da su veoma profesionalni i da su takvi prema svima. Što se tièe veæih gradova po Italiji, svi voze po principu, ko zadnji zakoèi, umrla mu majka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 27, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što se tièe veæih gradova po Italiji' date=' svi voze po principu, ko zadnji zakoèi, umrla mu majka...[/quote'] hahaha, istina, istina! To je i jedina drzava gde sam dozivljavao da me pri vise od 200km/h (na autoputu) preticu AUTOMOBILI....doduse, svi su bili italijanske proizvodnje pa se nisam mnogo sekirao :mrgreen: Znaci, uputstvo za autostradu - preteknete nekog, i nazad u srednju traku...cisto da vam se posle ne smeju drugovi sa kojima putujete...kao meni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrlo zadovoljan i sa Planom Plus 2006. Ima cak nekih malih mesta kojih nema ni na Autoruote. Njihova mapa je' date=' što se Srbije tièe, odlièna. Dali si ikad pokušavao da štampaš kartu? Meni ne ide. Èak ni copy/paste neèe da radi. Ako neko zna, bio bi zahvalan....[/quote'] Pa štampa vrlo jednostavno... Imaš u uglu mape za uveæanje i smanjenje karte, pa na vrhu toga imaš štampaè... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...