nntom 1540 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sigurno dolazim ali da se penjem, nema šanse Mića i ja imamo zanimaciju u podnožju.Ima li spisak Znači, ta zanimacija su uštipci, proprženo dimljeno suvo, kajmak, sir i ostale djakonije koje sprema domaćica za nas koji se iscrpljeni vraćamo sa čuke. Ja sam mislio da postoji samo jedna opasnost, tj napast, kada je zajednička hrana u pitanju, a to je otvarač teme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam odgovor na drugo pitanje, I ove godine se necu popeti na vrh , vise mi ne pada na pamet ni da krecem.Driling zbog kilaze a ja straha ostajemo u podnozju. Mićo, svi bi ste vi u podnožje na klopu, ali ne brini brate, pomoći ćemo ti da se uspenješ . Ako treba vezaćemo ti oči hehehe I ako je za utehu , nisi ti jedini koji ima problem sa penjanjem na Ostrovicu. Eto ja svake godine pomažem Alexantu da se jadan popne i pomagaću mu dok mogu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , sad sam obavešten da dolazi i Igor - Floyd. Znači ponesite hranu od kuće. Ne znate s kim imate posla... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 5, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Lalajko odredio da se bude na parkiralištu DIS-a oko 9:30, to znači da biH trebali da krenemo sa OMV puNpe na Petliću oko 8:30, što znači da je skup svatova na pomenutoj OMV pumpi na Petlovom brdu naokolo 8:00 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... nisi ti jedini koji ima problem sa penjanjem na Ostrovicu. Eto ja svake godine pomažem Alexantu da se jadan popne i pomagaću mu dok mogu. Deda kad lupi - lupio je ...ne tako retko ali kvalitetno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Lalajko odredio da se bude na parkiralištu DIS-a oko 9:30, to znači da biH trebali da krenemo sa OMV puNpe na Petliću oko 8:30, što znači da je skup svatova na pomenutoj OMV pumpi na Petlovom brdu naokolo 8:00 h. Ja cu kruznim, prikljucicu vam se kod pumpe, posle Orlovace... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Marko jel se vidimo u subotu? Naravno a posle na caj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kruznim, prikljucicu vam se kod pumpe, posle Orlovace... E bre Smederevac, pa od uključenja imaš isto do te pumpe i desno do OMV gde se svi sakupljamo, sto metara tamo vamo. Dodji bre da se družimo. a ne tamo da sediš sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 5, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel se okuplja kod Fontane stoka iz bloka? :-D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 5, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Daleko nam Mi ćemo na OMV u Bloci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Zemuna, Batajnice jel se okuplja negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 6, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kruznim, prikljucicu vam se kod pumpe, posle Orlovace... Pa jbt, do mesta okupljanja od Orlovace nemas ni kilometar. A, cek, ides klavirom? kekekekkekeke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma razmisljam...od kolone sa Afrikama, je gora samo Afrika bez kolone...idem ja solo Nista vidimo se onda...ako ne bude nevreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 7, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se kod disa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ideli ko iz šapca , gde se okuplja u koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 7, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se obucite, ponesite udobnu garderobu za pentranje. Ispraznite memorijske kartice, napunite baterije. Parking ispred DIS-a, 9:30. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ciklonaut.com/ Au uu Lalajko ovi biciklisti prevezu više kilometara nego dosta bajkera... Lep sajt... Ako bog da vidimo se sutra... pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Drilling dolazimo iz pravca Mladenovca i Arandjelovca ...vidimo se na Garaskom jezeru oko 11 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 7, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Digni rampu kad si vec tamo, bice odkljucano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine sam isto bio prvi....a i poslednji i sakupljao rukavice pojedincima...koji ih zaboravljaju svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 7, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima takvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko okupljenje Beograđana u Beogradu da baš ne idem sam iz Pančeva sve do Dis'a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Lalajko odredio da se bude na parkiralištu DIS-a oko 9:30, to znači da biH trebali da krenemo sa OMV puNpe na Petliću oko 8:30, što znači da je skup svatova na pomenutoj OMV pumpi na Petlovom brdu naokolo 8:00 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Neke koordinate za tu pumpu xD ? Našao sam gde je pumpa na Petlovom. Ako je okupljanje u 8 kada se kreće ? Može neki kontakt broj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 7, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan to ti je pumpa pre metroa kod orlovace, neka 1-2km od orlovace https://www.google.rs/maps/dir/44.7344006,20.4194164//@44.7344794,20.3825639,13z/data=!3m1!4b1?hl=sr E763 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...