Robin Hood 3967 Napisano Novembar 17, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, to su saobracajni propisi. Ovde govorimo generalno o ekoloskim propisima koji mislim da su isti na nivou cele EU. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan to sa robom pref.porekla mislim da ima samo veze sa carinom i sa poreklom robom koje ima(ili nema) odredjene povlastice dogovorene izmedju drzava. Koliko se ja razumem od toga moze samo da zavisi koliko ces platiti carinu. Jesam uvozio/izvozio, ali u ono u sto se ne razumem prepustim drugima koji se razumeju tako da ne bih smeo garantovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moguca korekcija visoke, ali nazalost realne cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4832 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam prilike da sednem na ovu Saletovu zver... motor je bolest !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moze za deo novca zamena za takmicarski motor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cena 7500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Neki kupac.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan kupac. Prodao bih sa njega svu navedenu dodatnu opremu, vratio serijske delove, sto bi mi omogucilo da znatno smanjim cenu. Mozda se onda neko i javi. Ako nisam bio dovoljno jasan, sve sto je navedeno u oglasu kao oprema je na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ohlins prednja viljuska, Brembo , Ohlins stabilizator i zadnji amortizar pasu na mnogo modela motora. Cena kao na ebay . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim trecinu realne cene, za kvalitetniji i bolje opremljen motor. (Izvor ove smele tvrdnje mobile.de moto it......).http://www.moto.it/moto-usate/ducati/998-r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Neki kupac....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva auta su prodata preko, prvi otisao u Libiju drugi u Norvesku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 9, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno sto ne probas sa trzistem van evrope Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 9, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A što ti ne pročitaš kompletnu temu pa onda postavljaš pitanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 9, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam je spomine se samo SAD i nista vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 13, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj prvu stranu. Ako imas neko resenje javi, isplatice ti se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9846 Napisano Jul 15, 2015 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Jeli prodat taj motor! Imam strašne bregaste za isti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi i jedan cilindar i klip od SP Kasoli, javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicnih primeraka za uporedjivanje. Oni najskuplji koji su osvajali WSBK vrede bukvalno milione .https://www.google.rs/search?q=Ducati+916+racing&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI5LH08eTfxgIVyJIsCh1b4gyM&biw=1280&bih=831#imgrc=_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 16, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ne učlanis u neki ducati club u ino i predstaviš makinu i ponudiš na prodaju? Sigurno da ces naići na veću zainteresovanost. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Uclanjen sam na Ducati HR forum i Ducati teme na Motorori hr forumu, na oba imam aktivan oglas. Polagao sam kroz skolovanje ruski tako da mi je izbor malo ogranicen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 16, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu ni Rusi imuni na Ducati ... http://www.ducati-russia.ru/club http://ducati-owners.club/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 17, 2015 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da imam love, prodao bi ti to odavno… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Dinamika isplate je stvar dogovora. (cesto korisceno kod sadasnjih trgovina i prevara) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost je u ovom slučaju dinamika (edit:) isplate nemoguća za dogovor, jer nemam šta da ponudim, imam kredit i ne prodaje mi se Zeko… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...