Strider 333 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Demro, druže, kada sam otvarao ovu temu, nisam imao u vidu vizire... Al kad već pitaš reći ću ti da takva tema ne postoji (više) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas pazario contimental malo sam uzeo sire 160-60-17 contimotion 16000 din dal sam pogresio hvala. pozdrav dal ima tema Ivan viziri beograd treba da produzim vizir hvala Ja sam na 850 produzio vizir upravo kod Ivana i nemam primedbu na sam rad ...ali mi nikako n ije lego taj vizir ,pravio mi je vrtlozenje tacno u visini usiju i to tako da je bila mnogo veca buka i duvanje nego sa originalnim......na 900 tki je originaml vizir i po meni je bolje da se nista ne dira...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Demro, druže, kada sam otvarao ovu temu, nisam imao u vidu vizire... Al kad već pitaš reći ću ti da takva tema ne postoji (više) ok hvala lepo dobio sam broj mob pa cu se dogavarati pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas pazario contimental malo sam uzeo sire 160-60-17 contimotion 16000 din dal sam pogresio hvala. pozdrav dal ima tema Ivan viziri beograd treba da produzim vizir hvala Ja sam na 850 produzio vizir upravo kod Ivana i nemam primedbu na sam rad ...ali mi nikako n ije lego taj vizir ,pravio mi je vrtlozenje tacno u visini usiju i to tako da je bila mnogo veca buka i duvanje nego sa originalnim......na 900 tki je originaml vizir i po meni je bolje da se nista ne dira...... al kad ja nemam 900 fali mi 50 dal mozda moze da se nabudzi od 900 ima negde sigurno tu sam negde video da lik kupio vizir od nekog skutera pa ga kruznom testerom prilagodio kako mu odgovara cini mi se da je to ok idea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ti estetika nije bitna sve se moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...