veskotg 44 Napisano Octobar 4, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Gdje bih mogao kupit u Srbiji sajlu kavačila za FZ600 S, 2005? Hvala na info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled ovde, ja uzeo za svaki slucaj za TCat-a https://www.kupujemprodajem.com/Sajla-kvacila-Yamaha-FZR-YZF600-7396823-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja originalnu,polovnu u extra stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...