draganfzr 1 Napisano Octobar 1, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan desava mi se da kad se recimo provozam ostavim motor i nakon sat vremena sednem i da upalim akumulator prazan toliko da ne moze ni lampice za kontakt da upali,desilo mi se recimo par puta do sad,dal je u pitanju akumulator ili vodi negde na masu ili ima nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Octobar 1, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti dosta toga, moras da krenes da proveravas jedno po jedno. Za pocetak proveri napon punjenja na leru i kad dodas gas , proveri da li "curi" struja dok je motor ugasen. pregledaj kablove, ja sam imao slucaj da mi je bila ostecena izolacija na jednom kablu i varnicio je o rezervoar sa donje strane u voznji na nervninama a dok motor stoji u mestu sve OK. Sasvim slucajno sam ga nasao kad sam skinuo rezervor i video crne tragove od varnicenja.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Octobar 25, 2014 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim, proveri osigurac ( ili vec kako se zove ), nalazi se u maloj beloj plasticnoj kutijici kod akumulatora.Hoce da se pomeri u toku voznje i nepuni samo vuce struju iz akumulatora.Isprazni aku i zato nemas struju, mada imas na motoru sat za to, to je levi sat i ako das gas videces dali ti se kazalja pomera, AKO ne onda je to to.Proveri ga mozda je i on crko, zameni ga pa ces videti.Desni je za obrtaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...