igorxt 25 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi mozete pisati vase licne komentare o prodavnici moto opreme MOTOVOX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan NAPISAH VEC DANAS ODGOVOR, ALI JE NESTAO ??? Trenutno nemaju robe na stanje, odnosno imaju jedan kofer 28 l za 4200 dinara, italijanski proizvodjac, ne zna prodavacica da mi kaze ime firme. Dva isclock-a jedan je 1150 jedan 1750 dinara. Za mesec dana ce imati vise robe, pa ce moci nesto i da se komentarise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan KOMENTARI: Neka adresa? Makar na PP pa da vidimo... Mislim, lepo je imati prodavnicu moto opreme, samo je treba i opremiti nekom robom jel? Čisto da bi i bila "prodavnica". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan KOMENTARI: Neka adresa? Makar na PP pa da vidimo... Mislim, lepo je imati prodavnicu moto opreme, samo je treba i opremiti nekom robom jel? Čisto da bi i bila "prodavnica". Ugao Tihomira Ostojica i Subotickog bulevara, nacelno u pitanu je radnja auto delova, a moto opremu i delove nabavljaju, koliko sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 19, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan KOMENTARI: Neka adresa? Makar na PP pa da vidimo... Mislim, lepo je imati prodavnicu moto opreme, samo je treba i opremiti nekom robom jel? Čisto da bi i bila "prodavnica". Ugao Tihomira Ostojica i Subotickog bulevara, nacelno u pitanu je radnja auto delova, a moto opremu i delove nabavljaju, koliko sam video. Puni oglasi onih što moto opremu nabavljaju. Ipak hvala Za mene je prodavnica moto opreme ona koja nešto nudi u izlogu. Kataloški mogu i ja u mojoj prodavnici da prodajem... U mojoj radnji čak može da se vidi i BMW F 650 ST i sva oprema na njemu... a mogu da pokažem i kompletnu moju opremu koja stoji spremna i čeka lepše vreme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsfakster 0 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u ovoj prodavnici i dobili su Shirove kacige integralke za 6.450 i 10.700 i extra klap kacige za 13.350. Kako cujem uz kupljenu kacigu ide i neki poklon!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan sa njima. Imaju Exide akumulatore, kacige, i svakakve dzidza bidze za motore. Vredi ih posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...