lakilakica 0 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim kros oko 600e max 800e sa ili bez papira za voznju samo va puta.Visok sam 164 i imam 18godina zanima me iz iskustava starijih vozaca koji mi motor preporucuju.Uopste mi nije bitna snaga,samo nisam siguran zbog visine koji bi mi bio mali ili veliki.I zanima me jel moze ako se registruje na neki klub da se vozi kros bez papira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od toga prika. Niti za te pare ima nesto sto ces vise voziti nego popravljati niti ta prica da klubskim papirima pije vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakilakica 0 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ima onih od 65 ili 85 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pA Gledaj neki kmx , kdx yamaha dt veoma dobri motori za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Novembar 22, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Cross a visok si 164, ja sam visok 170 a kada mi je drug dao Hondu cr 250 da probam to je bilo pravo mucenje masina jaka i visoka jedva sam dohvatio zemlju. Neces moci izvuci ni 20% iz masine ima da te zbaci sa sebe kao nista samo ces se izlomiti neces se ni navozati ko covek, 125 mozda i nekako... Bolje neki enduro za pocetak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje ipak za full cross treba iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Novembar 24, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim kros oko 600e max 800e sa ili bez papira za voznju samo va puta.Visok sam 164 i imam 18godina zanima me iz iskustava starijih vozaca koji mi motor preporucuju.Uopste mi nije bitna snaga,samo nisam siguran zbog visine koji bi mi bio mali ili veliki.I zanima me jel moze ako se registruje na neki klub da se vozi kros bez papira? Suzuki rm 250,90 god uradjena generalna pre mesec dana. Full Kross ,na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...