Jeffrey 2 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da posle voznje na dnu masine stoje 2 kapljice ulja, danas gledam odakle dolaizi i izgleda iz uljne pumpe. Skinuo sam poklopac i video da je dole dihtung malo izdignut (fabricki) Kako dodajem gas malo ulja izlazi iz pumpe jako malo tek onako da podmaze . Sad da li je moguce da je to tako namesteno da pumpa sama sebi malo podmazije sajlu i taj mehanizam pa se dole sliva na taj otvor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazivanjem na internetu pronasao sam odgovor, tako je napravljeno da samo sebe podmazuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha dt 125r 0 Napisano Jul 26, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: srbija Motocikl: Yamaha dt 125r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,potrebna mi je pomoc oko yamahe dt 125r Danas dok sam nesto cackao i popravljao kod nje,dat je kontakt na manje od minuta,posle toga na motoru su se sve lampice i svetla pogasila,mislio sam da je akumulator ali nije,povezao sam punjac na njega i pokusao da ga punim ali idalje ne reaguje,motor na gurku hoce da upali,i lampice i svetla se upale,ali na kontakt nece,molim vas pomozite mi,ne znam u cemu je problem,sumjam da je oko osiguraca,ali kutiju za osigurace nikako ne mogu da nadjem,pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da ti pomognem, kod mene na TDR glavni osigurac je ispod sedista kod akumulatora, na vidljivom mesto. Samo sediste skinem i to je to.. Ako treba slikacu ti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...