EMKA92 3 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zovem se Aca iz Paracina sam vozim motor koj sam sam pravio i skuter raspolozen sam za sva pitanja pa pitajte ))))))) dozvola od 2009 a vozim od 2003 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigsheki 0 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Hagen Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan taj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...